Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri elvenni egy kínai nőt?
Kína fizet azoknak akik elhagyják önként az országot és egyben az állampolgárságukat is.
Nem kell ahhoz okosnak is lennie.
A kínaiak nagyon hagyománytisztelők és az esetek többségében csak más kínaiakkal házasodnak (de még párkapcsolatba se mennek bele európai vagy más férfiakkal) ott a család szava szent és sérthetetlen..
Az már más ha egy európában nevelkedett ázsiai lányt találsz
Azt hiszem te ezt már el döntötted magadban...
De akárhogy is, azért a világ egyik legnagyobb országa. VAnnak szegényebb és gazdagabb részek.
Ha valaki a szegényből a gazdagba át kerül, az is van olyan , mint egy másik országba menni.
Én azért egy ismeretlent nem vennék el, lehet álmodban kinyír, vagy kirabol, vagy el megy és nem látod többé.
És érdekes, mert szerintem is a Japánok szebbek.
Én kínaiakkal dolgozom és nem műveltek.
Jó üzleti érzékük van,de ennyi. Nagyon kevés %-uk beszél mondjuk angolul.
Főnök asszonyom 16 éve él itt és annyira tud magyarul, mint én németül 6 hónap tanulás után. Hivatalos dolgokban vagy tolmács segít neki, vagy én.
A saját, személyes életterük iszonyatosan koszos. Plusz minden 3. kínai nő hordozója a hepatitis B vírusnak. (Főnök asszonyom is.)
Ha tényleg nősülni akarsz, fiatalabbat válassz, aki itt született, vagy félvért. Bp. 15. ker-ben van ilyen suli. Plusz, oltasd be magad!!!
Mellesleg magyar nőknek nagyobb esélyük ilyes fajta vegyes házasságra, mint férfiaknak.
A születés szabályozás miatt, ott többségben vannak a férfiak. Sokuknak nem jut nő. Tőlem is kérdezték már, nem-e tudok valakit, aki szeretne ázsiai férjet, mert sok barátjuk keres feleséget, csak nehezen ismerkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!