Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen csaj kell egy olyan pasinak akinek megvan mindene?
Hát, én nem élek a normál emberek szemében luxus körülmények közt. De ahhoz képest, ahol voltam, bizony hogy annak számít. Most többet keresek mint amiből élek, nagyjából 3szor annyit, elégedett vagyok a fizetésemmel+az egynegyedét még mellé "maszek" munkával meg is keresem(szellemi munkával). Szóval mindenem meg lehet amire vágyom. Olyan járművem van, ami nem autó, de az ára van annyi, olyan számítógépem van, ami szintén hasonló értékű, stb, stb.
Ám én mégis szerelemre vágyom egy nőtől, tisztességességre, őszinteségre, saját véleményre, veszekedésre (majd kibékülésre), egyéniségre, magabiztosságra és ilyesmikre, amiket nem a külső dönt el. Külsőből csak annyi, hogy ne nekem akarjon tetszeni. Legyen amilyen, ami aztán vagy tetszik, vagy nem másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!