Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen csaj kell egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen csaj kell egy olyan pasinak akinek megvan mindene?

Figyelt kérdés
Ház, autó, pénz, barátok, álommunka. Milyen csaj kellhet egy ilyen pasinak ? A "luxus élet" befolyásolja, milyen lányt választ egy ilyen férfi?
2014. okt. 28. 18:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Amilyen tutit csak lehet . Ebből a szintből nem ad alább . Klasszak közül egy háziasabbat vesz el ,de folytatja a kalandozást .
2014. okt. 28. 18:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2014. okt. 28. 18:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Embere válogatja.
2014. okt. 28. 18:25
 4/8 anonim válasza:
Inkább nők szeretnének velük "egyenrangú" partnert, sztem egy férfi nagy általánosságban nem foglalkozik annyit vele h mennyit keres, milyen iskolát végzett a nő, kivételek lehetnek...
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát, én nem élek a normál emberek szemében luxus körülmények közt. De ahhoz képest, ahol voltam, bizony hogy annak számít. Most többet keresek mint amiből élek, nagyjából 3szor annyit, elégedett vagyok a fizetésemmel+az egynegyedét még mellé "maszek" munkával meg is keresem(szellemi munkával). Szóval mindenem meg lehet amire vágyom. Olyan járművem van, ami nem autó, de az ára van annyi, olyan számítógépem van, ami szintén hasonló értékű, stb, stb.

Ám én mégis szerelemre vágyom egy nőtől, tisztességességre, őszinteségre, saját véleményre, veszekedésre (majd kibékülésre), egyéniségre, magabiztosságra és ilyesmikre, amiket nem a külső dönt el. Külsőből csak annyi, hogy ne nekem akarjon tetszeni. Legyen amilyen, ami aztán vagy tetszik, vagy nem másoknak.

6/8 anonim ***** válasza:
Nézzen ki jól és értékeljen. Meg erőltessen magára némi érdeklődést irányomban. A romantika meg miegymás nem kell, álljon rendelkezésre, ha szex kell, és el lehessen lenni vele valahogy. Nekem ennyi tökéletes lenne.
2014. okt. 28. 20:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Most komoly? Hát elszomorodtam... Azt hittem, ha már megvan minden már csak egy kapcsolat hiányzik de úgy tűnik csak a szex. Azért köszi a válaszokat.
2014. okt. 28. 22:27
 8/8 anonim ***** válasza:
6-os vagyok: Ha neked is átvágják a fejed elég durván, megalázó módon, neked is elég lenne a szex.
2014. okt. 29. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!