Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, bejönnek a gitárosok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már, csak kíváncsi vagyok. Nem azért, mert ezzel akarok csajt fogni.2014. okt. 27. 20:40
21/23 anonim válasza:
A nagyon tanult zenésznek : Nem attól leszel jó gitáros hogy az összes akkordot elméletet tudod vagy hogy akármit el bírsz játszani hanem attól hogy ha tegyük fel zenekarban játszol írsz egy olyan témát riffet szólót bármit amit az emberek első hallás után megismernek megjegyeznek hogy ez az xy száma , nem attól hogy szólózol a legtechnikásabban össze vissza de ha azt mondod valakinek hallgassa meg a dallam se marad meg a fejében mert egy sza...r katyvasz valami szóval zenét kell tudni írni én se vagyok oda azért amikor valaki a smoke in a waterrel veri magát hogy guitar hero de most ez egy ilyen dolog , de az biztos hogy nem attol leszel jó zenész hogy ezt tanulod felső fokon :)
22/23 anonim válasza:
#14-es, hendrixet nem véletlenül tartják a világ legjobb gitárosának mind a mai napig.. nélküle a mai zene nem úgy nézne ki ahogy..
És külömben is, mit számít az hogy tudott e kottárol olvasni, vagy sem? Nem attól lesz valaki zenész... különben is, kottáról olvasni bárki meg tud tanulni, de olyan újításokat kitalálni mint hendrix nem sokan
23/23 anonim válasza:
Nekem bejönnek.
Csak nem te vagy az SG? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!