Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Küldjek kézzel írott levelet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Küldjek kézzel írott levelet neki? L

Figyelt kérdés
Pár hónapja nem beszélünk már, csúnyán összevesztünk, ocsmány módon bánt velem, neki azóta már van új nője. Nem egy helyen lakunk, úgyhogy esély sincs összefutni vele. A kézzel írott levél személyesebb és azon gondolkoztam, hogy megírnám neki, én hogy éreztem magam, hogy láttam és hogy azért hiányzik. Másrészről viszont nem kezdenék vele, úgyhogy ilyen hátsó szándékom nincs. Viszont tényleg nem tudom megérné-e egyáltalán...
2014. okt. 27. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Ugyan minek küldenél?Ja, hogy szeretnéd megalázni magad?Akkor csak nyugodtan.
2014. okt. 27. 18:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem ajánlom,én régen úgy küldtem,hát nem jött be.Az ilyet szemtől szembe és szóban.
2014. okt. 27. 18:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Ugyan kár a gőzért:)aki velem ocsmányul bánt azt lesz@rom magasról
2014. okt. 27. 18:55
 4/6 A kérdező kommentje:
De nekem ő volt a legelső az életemben. Remélem egy félév múlva már jelentéktelen lesz.
2014. okt. 27. 18:57
 5/6 anonim ***** válasza:
én is írtam több volt barátnőmnek is, nem ajánlom, utólag visszagondolva sose jó ötlet, még ha nagyon nem is bírod megállni. :)
2014. okt. 27. 19:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Miért, kaptál tőlük aztán visszajelzést?
2014. okt. 27. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!