Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőmmel rengeteg közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőmmel rengeteg közös képünk van szerintetek megmutassam ezeket a haveroknak, ismerősöknek?

Figyelt kérdés
Alig 1 hónapja ismerjük egymást,de már most van rólunk olyan 11-12 közös kép.Egy városban lakunk,mivel őszi szünet van így mindennap csinálunk valamit.Eddig csak a szüleim tudják,hogy van barátnőm.A haveroknak még nem mondtam el,mert szerintem elsem hinnék.Jó ötlet lenne nekik megmutatni a képeinket?

2014. okt. 27. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Egy-két jobb képet megmutathatsz. :)
2014. okt. 27. 10:57
 2/7 A kérdező kommentje:
De nem szeretném,hogy kérdezősködjenek a haverjaim,meg azt sem szeretném hogy jelölgessék őt facebookon meg hasonlók.
2014. okt. 27. 10:59
 3/7 anonim ***** válasza:
figyelj előbb utóbb megismerik bejelölik stb ... simán szerveznék közös programot inkább jelöljék be úgy hogy személyesen látták és ismerik mint hogy csak úgy mert láttak képet. A szüleidnek meg már illet volna megmutatni...
2014. okt. 27. 11:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Van egy pár gyökér haverom is,szóval nem akarom hogy írogassanak neki.Legjobb lenne ezt titkolni.Sokáig visszahúzódó,félénk srác voltam elég nehezen fogják elhinni,hogy van barátnőm.
2014. okt. 27. 11:15
 5/7 anonim ***** válasza:
ha a csajod meg akar csalni, úgyis megfog... szal felesleges titkolnod, ha szeret, úgyis melletted marad, ne legyél féltékeny a barátidra, mutasd be nekik
2014. okt. 27. 11:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Nézd, szerintem abban semmi kivetni való nincs, hogy a haverjaid megismerjék a barátnődet, sőt! Egy idő után a párodnál az is felmerülhet, hogy szégyelled, és ezért nem beszélsz róla.

Ha ennyire félsz attól, hogy a haverjaid elcsábítsák, akkor vagy megbeszéled a pároddal a félelmeidet, vagy kicsit elgondolkozol azon, hogy milyen barátaid vannak, mert egy barátságnál szerintem tabu elcsábítani a barátom párját.

2014. okt. 27. 11:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezt ne kezdd el, hogy nem vállalod fel..

Nálunk pont ebből van konfliktus, úgy érzem, hogy nem vagyok elég jó/csinos/szép a barátomnak, és ezért nem vállalja fel a kapcsolatunkat, és ez a lányoknak nagyon rosszul esik. Vállald fel nyugodtan, mutasd be nekik, a lánynak mondd el előre ha valamelyik fura kicsit, de ha kedves és aranyos, akkor megérti, nem problémázik rajta, azon meg érdemes elgondolkozni, hogy az milyen barát, aki rányomul a másik barátnőjére.. Sok sikert, NE TAKARGASD!:)

2014. okt. 27. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!