Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel rengeteg közös képünk van szerintetek megmutassam ezeket a haveroknak, ismerősöknek?
Nézd, szerintem abban semmi kivetni való nincs, hogy a haverjaid megismerjék a barátnődet, sőt! Egy idő után a párodnál az is felmerülhet, hogy szégyelled, és ezért nem beszélsz róla.
Ha ennyire félsz attól, hogy a haverjaid elcsábítsák, akkor vagy megbeszéled a pároddal a félelmeidet, vagy kicsit elgondolkozol azon, hogy milyen barátaid vannak, mert egy barátságnál szerintem tabu elcsábítani a barátom párját.
Ezt ne kezdd el, hogy nem vállalod fel..
Nálunk pont ebből van konfliktus, úgy érzem, hogy nem vagyok elég jó/csinos/szép a barátomnak, és ezért nem vállalja fel a kapcsolatunkat, és ez a lányoknak nagyon rosszul esik. Vállald fel nyugodtan, mutasd be nekik, a lánynak mondd el előre ha valamelyik fura kicsit, de ha kedves és aranyos, akkor megérti, nem problémázik rajta, azon meg érdemes elgondolkozni, hogy az milyen barát, aki rányomul a másik barátnőjére.. Sok sikert, NE TAKARGASD!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!