Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el egy lánynak hogy szeretem? (lent)

Figyelt kérdés

6dikos vok a lányis hatodikos jóba vagyunk és nem tom hogy közeledjek hozá vagy hogy tudasam vele hogy szeretem

mittegyek?

2010. jan. 25. 17:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Tehát, ne félj, keresd a tekintetünket(vagyis szemezz vele)! Ha tetszik egy lány, ezzel közelebb kerülhetsz hozzá! Főleg, ha te is tetszel neki. Ha meg nem, akkor izgalmasabb a játék, harcolnod kell!

Mosolyogj rá! Ha észreveszi, hogy mosolyogsz rá, ne fordulj el, had mosolyogjon vissza!

Légy kedves!

Ha a kiválasztott lány elejti a könyveit, lapjait, segíts neki felszedni. Nem kell a csicskásának lenned persze, csak legyél kedves! Ha látod, hogy valamelyik tantárgyból nehézségei vannak, és te jó vagy abból a tárgyból, ajánld fel a segítséged.

Sok lány szereti, ha egy fiúnak van humora. Nem kell persze eltúlozni a dolgot, és cirkuszi bohócnak lenned, de egy kis humor nem árt! Néha üss el egy-két poént! Arra ügyelj, hogy ne legyenek bántóak, akkor semmi értelme nincs az egésznek! Sőt.. tehát csak ésszel!

Vedd fel msn-re!

Itt nyugodtan tudsz beszélgetni, flörtölni azzal a lánnyal, aki tetszik! Köszönj neki, érdeklődj utána! Légy kedves, ne az látszódjon rajtad, hogy nem élvezed a beszélgetést, hisz ebből akár azt is leszűrheti a lány, hogy nem tetszik neked.

Hívd el valahova!

Merj odamenni a lányhoz, és hívd el valahova!

Adj magadra!

Fontos, hogy ápold magad! Figyelj oda bőröd ápolására, hajadra, testedre!

2010. jan. 25. 17:33
 2/6 anonim ***** válasza:
amúgy előző vagyok,és 6.-os :D
2010. jan. 25. 17:34
 3/6 A kérdező kommentje:
jah kösz felvetem msn re jól eldumálok vele kösz az ötletet :D jah 6dikos 12 éves ő 13 csak az a baj hogy más osztályba jár:D
2010. jan. 25. 17:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Az sose baj öcsém, hidd el! :D Mert abból mindíg csak a baj van...

19f Jéé

2010. jan. 25. 17:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Remélem jó mellei vannak.
2010. jan. 25. 17:52
 6/6 A kérdező kommentje:

ahj lécy a kérdésre

S.O.S

jah és igen vanak :P

de lécy a kérdésre:D:Dköc

2010. jan. 25. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!