Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, egy 20-21 éves fiú imponáló volna egy ilyen autóval? Autó vásárlás előtt vagyok, szeretnék valami egyedit és menőt.
Mire gondolsz 2 milliós kategória alatt?
Adott egy Caliber
Ebből ha ügyes vagy alkudsz, szerencsétől függ mennyit. Az 1 milliós keret összeghez hozzáteszel még.
Lenne másfél millióm Astra H 1.9CDTI vennék az szebb és jobb :) Meg tud suhanni is rendesen :D
2 millióból nehéz lenne lealkudni fél milliót. Vagy csak akkor menne könnyebben, ha valakinek gyorsan volna szüksége pénzre.
A Caliber kevésbé tetszik hátulról.
Az a Caliber nem 1450000Ft? Abból csak le lehet alkudni, hogy kevesebb legyen.
Igen mert a H Astra-ba szerelt csúcs 1.9-es 150Le és 320Nm nyomatéka nem egyszerűen szépen mozgatja a könnyű kasztnit hanem ijesztően durván ha az ember óvatlanul odalép neki de rendesen :D
Én Opel-es vagyok. Egy Astra-t is lehet vagányra alakítani, hogy ízléles maradjon mégis kitűnjön a tömegből. A H-hoz nekem már meg is van a külső. Már csak autót kellene tudnom venni ;-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!