Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bírom nézni, ahogy az ex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom nézni, ahogy az ex pasija "parancsol" neki! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki tetszik nekem már 4 hónapja, nagyon sokat beszélgettünk, stb...

Discoba találkoztunk nemrég, és ott volt a régi fiúbarátja, akivel 3 évig voltak együtt.

Feltűnően figyelt engem, mikor beszélgettem a lánnyal.

Amikor elment valahova, akkor a fiú kereste, körbe körbe szaladgált a discoba. De már nagyon feltűnően!

Ki is mentek 2. a disco elé valami 3 percre. Nagyon megijedtem hogy bántani fogja...

Nem tudok ellene semmit tenni, erősebb mind én, de nem is az... Vagy 10 haverjával volt a discoba, esélyem sem lett volna... Odaüllt a lány mellé, ott áltam 1 méterre melettük, a lány már majdnem siratott láttam az arcán.... Nagyon lehangolt, szomorú volt egész este... Kérdeztem, hogy mi a baj? Mi bánt? nem árulta el!

- Én úgy érzem mind ha parancsolni akarna neki, hogy mit csinálj, mit ne csinálj, mit vegyél fel, kivel beszélgess, kihez szóllhatsz...

a fiú 19, én 18, a lány meg 16.

Nem szeretnék beleavatkozni, de ha arra kerül a sor, akkor nagyon hülyeséget fogok csinálni, attól félek...

nem én egyedül, én azt eltudom intézni, abban biztos vagyok! Hogy csinálhat valaki ilyet egy lánnyal? Idegbeteg f***...

Kérlek segítsetek, nem tudom mihez kezdjek!!!

#barátnő #ex #disco #fegyegeti
2014. okt. 26. 07:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Kell a nő? akkor vidd.
2014. okt. 26. 07:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Parancsolni csak annak lehet, aki hagyja magat. Valoszinuleg meg van kozottuk kapocs, kotodes. Szoval, majd a kisasstony eldonti, h mit akar, addig ne foglalkozz vele, meg az is lehet, u visszamegy a korabbi pasihoz, te meg majd csak pillazol. Az ilyen emberek tul problemasok, tul sok macera. Vajon megeri-e.
2014. okt. 26. 07:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Te kis igazsagoszto tul sok filmet neztel?
2014. okt. 26. 07:57
 4/5 A kérdező kommentje:
igen is megéri nekem! Mert szeretem! nem ismerek hozzá hasonló lányt! de nem ez a lényeg! hanem hogy mit tegyek???? :(
2014. okt. 26. 09:23
 5/5 A kérdező kommentje:
de már több mind 1 éve szétmentek, nem szereti a lány őt végképp! volt egy verekedés régen ez miadt, a gyerek eltörte az egyik srác kezét, azért mert a fenekét nézte suliba... valaki beköpte, bement és hát 3 évvel fiatalabbal könnyű kikezdeni ennyi évesen... nem 100 as a srác
2014. okt. 26. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!