Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom nézni, ahogy az ex pasija "parancsol" neki! Mit tegyek?
Van egy lány, aki tetszik nekem már 4 hónapja, nagyon sokat beszélgettünk, stb...
Discoba találkoztunk nemrég, és ott volt a régi fiúbarátja, akivel 3 évig voltak együtt.
Feltűnően figyelt engem, mikor beszélgettem a lánnyal.
Amikor elment valahova, akkor a fiú kereste, körbe körbe szaladgált a discoba. De már nagyon feltűnően!
Ki is mentek 2. a disco elé valami 3 percre. Nagyon megijedtem hogy bántani fogja...
Nem tudok ellene semmit tenni, erősebb mind én, de nem is az... Vagy 10 haverjával volt a discoba, esélyem sem lett volna... Odaüllt a lány mellé, ott áltam 1 méterre melettük, a lány már majdnem siratott láttam az arcán.... Nagyon lehangolt, szomorú volt egész este... Kérdeztem, hogy mi a baj? Mi bánt? nem árulta el!
- Én úgy érzem mind ha parancsolni akarna neki, hogy mit csinálj, mit ne csinálj, mit vegyél fel, kivel beszélgess, kihez szóllhatsz...
a fiú 19, én 18, a lány meg 16.
Nem szeretnék beleavatkozni, de ha arra kerül a sor, akkor nagyon hülyeséget fogok csinálni, attól félek...
nem én egyedül, én azt eltudom intézni, abban biztos vagyok! Hogy csinálhat valaki ilyet egy lánnyal? Idegbeteg f***...
Kérlek segítsetek, nem tudom mihez kezdjek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!