Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne, ha havonta egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne, ha havonta egyszer meglátogatnék egy prostit?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a lányok ezt nehezményeznék, ha esetleg később oda jut a dolog? A húszas éveim közepén járok, és eddig kevés lánnyal voltam. Mit ne mondjak, akarok pár jó csajt dugni. :D
2014. okt. 25. 22:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Ha majd összejössz egy csajjal, nem fogja túl jól fogadni."

Az ilyen dolgokat nem kell szétkürtölni, ennyi.

2014. okt. 26. 00:30
 22/24 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem kell szétkürtölni, de ha a csaj rákérdez, hogy kikkel volt együtt korábban, akkor mit mond? Hazudjon inkább vmit? Előbb utóbb minden kiderül. Én is addig kérdezgettem, ameddig meg nem tudtam az igazat.
2014. okt. 26. 00:36
 23/24 anonim ***** válasza:

"elmehetnel bulizni, ott is vannak dugni akaro csajok", áh igen, ők nincsennek széthasználva. Ők e megtesteült szűziesség.

Egyik kedvenc esetem amikor a haver smárolt egy csajjal a morisonsba akire véletlenűl rányitottam szopás közben a férfiwcben. VÉgülis igaz, a szép tiszta lakásos prostik igazi fertők fujj.

Kérdező menj el nyugodtan.

2014. okt. 26. 14:52
 24/24 anonim válasza:
osztom a 21#-es véleményét, ez a te magánéleted, és senkinek semmi köze hozzá. csak szimplán jól érzed magad velük és ennyi!
2014. okt. 27. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!