Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, egy átlagos lány 10-es skálán hány pontos nálatok?
Figyelj, mindent csak valamihez viszonyítva lehet értékelni.
A 10/10-es valahol itt kezdődik:
Na már most, ehhez képest egy átlagos lány nem kiemelkedően szép, de lehetnek egyes testrészei szépek pl. arc, mell, popsi stb...
Ami olyan 10/5-6:
(Akik egy jó ideje nem voltak együtt nővel vagy esetleg egyáltalán nem voltak azoknak lejjebb eshet a mércéjük ezáltal elrugaszkodva a valóságtól több nőt sorolnak a magasabb kategóriába mint ami a tényleges lenne. Ugyanakkor egyszerű ízlés kérdése is lehet, hogy ki hova sorol egy-egy nőt.)
" [link]
Ő nálam 6-7, aranyos, kedves arc, intelligensnek néz ki, szívesen elhívnám randira, ráadásul alig van rajta smink. Ha akarna ez a nő 8 is lazán tudna lenni. Nagyon szimpatikus, barátnőnek való lány, de nem az a húúú elájulok, amikor meglátom, mert nem olyan a kisugárzása, de ez nem is baj, nekem minden vágyam egy ilyen lány. Nálam ő az átlagos, de az átlagos nekem elég is.
Rossz kép, izléstelen, erősen libsi beütésű ruha, nem éppen kedvenc népcsoportomra emlékeztető orr... 5/10. Talán. Bocsi 4/10 mert tetovált is.
Ostoba tekintet és még kövér is. 3/10.
De kérdező akkor linkelek neked egy 9/10-et. Ami nekem 9/10. 10/10 az az Istennő kategória, tehát olyan nincs.
Hülyeség ez a pontozás.
Vannak nők akik a többségnek bejönnek, vannak akik nem, vannak akik Jóskának bejönnek de Pista már egy újjal sem nyúlna hozzájuk.
"És feltételezem átlag alattival nem is kezdenétek."
Nem kezdek olyan nővel, akihez nem vonzódom szexuálisan. Szerintem ez tiszta sor. De te nőként még tök szerencsés szituációban vagy, hiszen ha a pontozásunkat megfigyelted, teljesen eltérő nőket találtunk szépnek.
Ha küldesz képet akkor egyébként tudok véleményt mondani.
akiket linkeltél, azok közül csak a harmadik ( [link] tetszik, ő egy erős átlag.
a második linkelésednél mindkettő (különlegesen a barna) GYÖNYÖRŰ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!