Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordulhat ilyesmi?

Figyelt kérdés
mondjuk van 1 lány aki 5 éve van barátja, és ő volt neki az első is akivel lefeküdt. Elképzelhető hogy ha nem minden jó a szex terén, talán kipróbálja mással is. Mi erről a véleményetek?
2010. jan. 25. 14:13
 1/4 anonim válasza:

Hogyha igazán szeretni és nem ilyen "ribi tipus "

akkor biztos.hogy nem

2010. jan. 25. 14:15
 2/4 anonim ***** válasza:
ez lányfüggő. van akinek nem a szex a legfontosabb és őszintén nem érdekli ha nem minden stimmel szex terén, ha szereti a párját. mások akkor is félrek*rnak ha minden stimmel. én spec egy éve vagyok párommal és nem mindig élvezem a szexet, de imádom páromat és őszintén nagyon nem érdekel, h én nem élvezem fizikálisan minden alkalommal, bőven boldog vagyok mikor párom mellett alszom és úgy alszom át hogy átölel és így is kelek.
2010. jan. 25. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:
*sry, el és nem át
2010. jan. 25. 14:18
 4/4 anonim ***** válasza:

A szex nem minden. Ha valami nem jó, akkor meg kell beszélni egymással, és ha továbbra sincs változás, akkor lehet keresni mást. De az érzelmek vannak első helyen, ha azok rendben vannak, akkor a szexszel sem lehet túl nagy baj.

Szerintem a lány egyszerűen csak kíváncsi, milyen lehet mással, ha úgy érzi, ezért érdemes felrúgni egy 5 éves kapcsolatot, tegye meg, de előbb mérlegeljen, hogyan éri kevesebb fájdalom őt és a párját.

23/F

2010. jan. 25. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!