Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy minden kaput lezártam előtte ma?
Tegnap kiírtam tanács kérés végett egy kérdést. A csajszival fél évet dumáltam neten, de lusta, akaratnélküli volt egy szaros találkára. Sajna 220 km a táv is.
Utóbbi hetekben nem is beszéltünk, csak nagy ritkán.
Szóval ma blokkoltam chatről is, facebookon is (bár ott nem volt ismerősöm WTF???), mert ő írta még azt múltkor, h nem érez motivációt, erőt, hogy keressen. Minden nap keresett és én is majdnem fél évig. :O
Úgy érzem így könnyebb a tovább lépés.
Szerinted észre veszi majd a tiltást valahogy?
Neked ő elég sokat jelentett, te meg neki elég keveset.
Most meg miért érdekel, mit vesz majd észre, szerintem 1-2 hét múlva talán észreveszi... tényleg zárd le a dolgot, de ne a "kapukkal", hanem magadban.
ojan szilikoncsecses buxát hekkelek én neked a webkamerára amijet csak akarsz de találkozni nem fogsz vele soha
Pista, 74F
ebből csak azt veszi majd le,hogy milyen kis mimóza vagy.
plusz kizártad annak a lehetőségét,hogy ha ár tapasztaltabb leszel újra indítsd a játszmát,vagy a zsarolás hatására megtörjön.
ha fél évig nyelted azt,az magában mutatja,hogy egy tökfej vagy,ezt a csaj is levágta elég hamar.
ezt megsépkeled egy gyerekes sértődéssel,amin meg röhög egy jót.
legyőzött téged.
már csak az hiányzik innen hogy a női dolgokat is megbeszéltétek bakker.
pipogya.
aztán mire mentél a nagy mély érzésekkel?
buktad a csajt.
mély érzéseket akkor mutass ha már kaptál valamit,mondjuk a nuniját.
után kaphat érzelmeket jutalomként nem előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!