Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért nyafognak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nyafognak, hogy senki sem akar udvarolni nekik (folyt köv. )?

Figyelt kérdés

..., meg hogy minden férfi csak a szexre hajt, mikor közben meg a rendesebb pasikat mind csúnyán visszautasítják, mert vagy unalmasnak titulálják őket, vagy mert külsőleg rondának tartják őket?

Ma éltem meg a sokadik visszautasításom. Netes ismerkedésen történt, és érdekes módon, amíg nem látott rólam képet, addig szó sem volt arról, hogy neki nem az ilyen típusú fiúk jönnek be. Hát úgy látszik tényleg k-rva ronda vagyok, nem kellek senkinek, hiába minden más pozitív tulajdonságom, egyedül fogok megrohadni.

És csak, hogy ne legyenek tévképzeteitek, nem, még sohasem rinyáltam egyetlen csajnak sem, mindenhez próbálok pozitívan hozzáállni.

2014. okt. 24. 18:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
12 év mire elkezdtem pozitív visszajelzéseket kapni, és azóta egyre többet kapok. Most már egész jól állok. :)
2014. okt. 24. 18:38
 12/20 A kérdező kommentje:

#10 Komolyan nem tudom, hogy hogyan csinálják. Talán a pénz lesz a mnegoldás, vagy nem tudom.

De áruld már el mit lehetne "jobban" csinálni? ne önmagam adjam? Annak mi értelme? És addig, amíg nem küldök képet, addig miért csinálom "jól"? (legalábbis addig mindig még ők írnak vissza, fura nem?)

2014. okt. 24. 18:41
 13/20 anonim ***** válasza:
küldj már egy képet priviben, kíváncsi vok
2014. okt. 24. 18:43
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem küldök képet.
2014. okt. 24. 18:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Mondjuk képet tényleg küldhetnél, mert ha egy kép ennyit számít akkor bizony csinálnod kell magadról egy normális képet.
2014. okt. 24. 18:46
 16/20 anonim ***** válasza:
valamit elbaszol biztos, azt mondják h egy kicsit bunkónak kell lenni... nem tudom már rég csajoztam, de lehet benne valami
2014. okt. 24. 18:46
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem a fotóval van a baj, higgyétek el. (fotós készítette, nem valami hülye selfie)
2014. okt. 24. 18:47
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem tudok bunkó lenni, nem olyan a jellemem.
2014. okt. 24. 18:48
 19/20 anonim ***** válasza:
15%
Jó ha nem küldesz, hát nem küldesz, én magasról szarom le, szóval viszlát gyíkarc, én leléptem. Kérdés törölve a listáról.
2014. okt. 24. 18:48
 20/20 anonim ***** válasza:
88%
Párszor már jártam én is tökéletesen ugyanígy... Nem tudok tanácsot adni, a problémára valószínűleg nincs is megoldás. Próbálkozni kell a végtelenségig, egyszer csak sikerül.
2014. okt. 24. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!