Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy roppant fura elméletem! Szerelemmel kapcsolatos. Szerintetek igaz?
Beszélgess minden nap ugyanazzal a fogatlan alkoholtól bűzlő hajléktalan nővel. Szólj, ha már kialakult a szerelem :)
Szerintem ez hülyeség. Ez nem szerelem.
Nálam ez egyáltalán nincs így. Ha sokat lógok egy szimpatikus sráccal, akkor talán tetszés kialakul, de nem biztos, hogy szerelem. Attól, mert tetszik és sokat vagyunk együtt, még nem szükséges, hogy szerelem alakuljon ki, az sokkal jelentősebb dolog. Persze én ezt csak lányként mondom, lehet, hogy a pasiknál másképp működik.
18L
Kedves Kérdező...teljes mértékben egyetértek Veled:D
Szerintem is sokkal tartósabb, mert ilyenkor a másik személyiségét szeretjük meg..., és nem pedig a külsejébe szeretünk bele...!
Szóval szerintem így van...!
Persze normális embereket tudnék/tudok megszeretni!
Gondolok itt az ápoltságra, intelligenciára stb stb:)
19/L
Hát biztos van ilyen is.Mondjuk én eddig akikkel jártam mind olyan volt h megtetszettünk egymásnak, kicsit ismerkedtünk aztán összejöttünk és igazán csak utána ismertük meg egymást miután már együtt voltunk. Az első barátomat már kb egy éve ismertem de csak neten keresztül, előtte sosem találkoztunk, aztán találkoztunk és összejöttünk és ott elég korán kialakult a szerelem és 3 évig együtt voltunk. A másik komoly kapcsolatom is olyan volt h már az elején egymásba szerettünk és 11 hónapig együtt voltunk szóval azzal nem értek egyet teljesen h a hamar kialakult szerelem nem lehet tartós. A mostani barátommal viszont kicsit más, még csak 3 hónapja vagyunk együtt, de kb csak 1 hónapja kezdtem azt érezni h tényleg szerelmes vagyok.
De ami alap igazság h akit szeretünk azt szebbnek látjuk és ez nem csak az ellenkező nemre igaz. Van egy bnőm pl aki az egyik legjobb bnőm és amikor megismertem akkor azt gondoltam h milyen kis nyomi meg csúnya, aztán jóba lettünk és tökre meg szerettem és azóta sokkal szebbnek látom.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!