Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy roppant fura elméletem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy roppant fura elméletem! Szerelemmel kapcsolatos. Szerintetek igaz?

Figyelt kérdés
Szerintem kialakulhat a szerelem, idővel, szinte bárki iránt, akivel jól el tud beszélgetni az ember. Egy idő után, a külső valahogy nem lesz érdekes (ha eleinte nem tartotta vonzónak a másik, akkor is), és az ember, szép lassan, de beleszeret a másikba, ha nem folyton lógnak egymás nyakán, de egy héten többször találkoznak, beszélgetnek, elszórakoznak. Ez csak nálam van így, f*sziként, vagy mással is megtörtént már? Ezt onnan is gondolom, hogy én azokat a lányokat szerettem meg a legjobban, akik elsőre nem voltak vonzóak, sőt, talán még rondának is tartottam őket.
2010. jan. 25. 12:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%

Beszélgess minden nap ugyanazzal a fogatlan alkoholtól bűzlő hajléktalan nővel. Szólj, ha már kialakult a szerelem :)

Szerintem ez hülyeség. Ez nem szerelem.

2010. jan. 25. 12:15
 2/11 A kérdező kommentje:
Olvass: MONDOM, hogy ha el tudsz beszélgetni jól, valamilyen szinten van szimpátia, haveri, pl.
2010. jan. 25. 12:16
 3/11 anonim ***** válasza:

Nálam ez egyáltalán nincs így. Ha sokat lógok egy szimpatikus sráccal, akkor talán tetszés kialakul, de nem biztos, hogy szerelem. Attól, mert tetszik és sokat vagyunk együtt, még nem szükséges, hogy szerelem alakuljon ki, az sokkal jelentősebb dolog. Persze én ezt csak lányként mondom, lehet, hogy a pasiknál másképp működik.

18L

2010. jan. 25. 12:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Sajnos valamilyen szinten mindig érdekes marad a külső, ez tuti. Az első válaszoló kicsit karikírozott, de van igazság a te mondanivalódban is. A belső előbb utóbb fontosabb lesz, de a külső sosem lesz érdektelen szvsz.
2010. jan. 25. 12:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kémia az egész, ha megvan ez a kémiai folyamat,akkor kialakulhat idővel,de ha nincs akkor nem.Van ismerősöm akivel jól el tudok dumálni, még nem is olyan csúnya, de mégsem lettem belé szerelmes.Illetve van olyan akibe egyszer az voltam,de nem jártunk, aztán évekkel később taliztunk,de már nem lobbant fel semmi.A külső is számít, nem feltétlenül az, hogy most tetszik vagy nem,de ha szerelmes leszel,akkor már tetszeni fog.Szóval ez kémia és sok-sok feromon ami tény, hogy a beszélgetésektől és közelségtől kialakulhat,de ha nem passzoltok,akkor semmi esélye,, hogy szerelembe ess az illetőbe, max ő lesz oda érted.
2010. jan. 25. 12:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom, hogy csak nálad működik így. A többségnél nem csak úgy kialakul a szerelem, hanem egyszerűen lebénít és nem talál az ember szavakat!
2010. jan. 25. 12:27
 7/11 A kérdező kommentje:
Ez a szerelem sokkal tartósabb, sokkal izgalmasabb, sokkal mélyebb, mint az első látásra dolog.
2010. jan. 25. 12:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező...teljes mértékben egyetértek Veled:D

Szerintem is sokkal tartósabb, mert ilyenkor a másik személyiségét szeretjük meg..., és nem pedig a külsejébe szeretünk bele...!

Szóval szerintem így van...!

Persze normális embereket tudnék/tudok megszeretni!

Gondolok itt az ápoltságra, intelligenciára stb stb:)

19/L

2010. jan. 25. 13:00
 9/11 capslock ***** válasza:
Lehet benne valami...
2010. jan. 25. 13:17
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát biztos van ilyen is.Mondjuk én eddig akikkel jártam mind olyan volt h megtetszettünk egymásnak, kicsit ismerkedtünk aztán összejöttünk és igazán csak utána ismertük meg egymást miután már együtt voltunk. Az első barátomat már kb egy éve ismertem de csak neten keresztül, előtte sosem találkoztunk, aztán találkoztunk és összejöttünk és ott elég korán kialakult a szerelem és 3 évig együtt voltunk. A másik komoly kapcsolatom is olyan volt h már az elején egymásba szerettünk és 11 hónapig együtt voltunk szóval azzal nem értek egyet teljesen h a hamar kialakult szerelem nem lehet tartós. A mostani barátommal viszont kicsit más, még csak 3 hónapja vagyunk együtt, de kb csak 1 hónapja kezdtem azt érezni h tényleg szerelmes vagyok.

De ami alap igazság h akit szeretünk azt szebbnek látjuk és ez nem csak az ellenkező nemre igaz. Van egy bnőm pl aki az egyik legjobb bnőm és amikor megismertem akkor azt gondoltam h milyen kis nyomi meg csúnya, aztán jóba lettünk és tökre meg szerettem és azóta sokkal szebbnek látom.

18/L

2010. jan. 25. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!