Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baratom egyre kevesebbet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratom egyre kevesebbet foglalkozik velem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Augusztus közepe ota járunk, augusztus elejen talalkoztunk először. Nyáron tök sokat törődött torodott velem, de igy hogy suli van, mar szinte alig. Keveset talalkozunk, facen is alig ír. Regen olyan jo érzés volt, hogy EREZTEM, törődik velem... Most meg max egy kiegészítője vagyok. Mit tegyek? Beszéljek vele errol? Azert nem tartom helyes döntésnek, mert ha eddig magátol nem törődött velem, akkor miert erőltessem?
2014. okt. 24. 10:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Én ugy hallottam h lazább. Ő se tanul semmit (max angolt), csak zh-ra es vizsgakra. Ezert van ideje mellette dolgozni es edzeni is. Nekem dolgozni nem is lenne idom gimiskent, hetvegen SE!

Meg mas egyetemista ismerőseim is azt mondjak h áldás volt gimi utan az egyetem(!). De nyilván mindenkinek más jön be inkabb, lehet nálad fordítva van. Igazabol arra akartam kilyukadni, hogy ő se szakad bele a sulijaba... És én sokkal többet tanulokm(most kivételes esett h zh-hete lesz)

2014. okt. 24. 11:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Csupán azért hallhattad, hogy lazább, mert nem kötelező suliba járni, kivétel a gyakorlati órákra, ahol névsort írnak. Ahol csak elmélet van, oda a diákság kb fele, háromnegyede be se megy, mert majd elkéri az egyik társától.

A vizsgák, viszont baromi kemények. Ha buksz, fizetsz, hogy ismételhesd a vizsgát és meglegyen a tantárgyad.

Meg egyetem függő, hogy milyen nehéz, van egy BME-s lányismerősöm és ő jóval többet tanul, mint én, igaz, én a BKF-re járok (ez egy fősuli, nem egyetem).

Ha meg egyikőtök sem tanul sokat, akkor meg van időtök annyira, legalább hétvégén, hogy a problémáitokat személyesen megbeszéljétek.

2014. okt. 24. 11:24
 13/15 A kérdező kommentje:

Én sokat tanulok. Nem is a a tanulás, hanem a sok házi doga meg beadandó, ami elveszi az időmet.

Mégsincs időnk sose hetvegen se

2014. okt. 24. 11:28
 14/15 anonim ***** válasza:

A 4-es kommentben elhangzottad tudom én is csak neked ajánlani:

"Tudod mindenkinek arra van ideje, amire időt akar szakítani"

Ennyi. Szakítsatok egymásra időt, különben a kapcsolatotok véget fog érni hamarosan. Egy kapcsolatot illik ápolni és gondozni, MIND A KÉT RÉSZRŐL!!!

Több mondanivalóm nincs, oldjátok meg, beszéljétek meg, és ne a kifogásokat keressétek!

2014. okt. 24. 11:34
 15/15 PearlDiver ***** válasza:
Ha nem tudtok minőségi időt együtt tölteni, felesleges feltartani egymást. Egy nyugodt pillanatban kezdeményezz vele erről beszélgetést, ha ebben partner és látod rajta hogy kész tenni érted, akkor hajrá. De ha csak veszekszik vagy téged hibáztat, akkor ott helyben szakíts vele, mert sosem leszel mellette boldog.
2014. okt. 24. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!