Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hány évesen kezdtetek?

Mintha én írtam volna -minden betűvel egyetértek!
Néha már nem veszem a fáradtságot, hogy az ostobák véleményére reagáljak, de azért igyekszem kisegíteni őket. :)
Amúgy a témánál maradva, sokat számít a haj szín/erössége isd, mert általába -nem minden esetben- ahhoz hasonlítható az intim szőr is.
Nekem szerencsére a viliszőkésebb hajam miatt a nunimnál is világosabb és nem túl erős a szörcim, ezért is kell ritkábban borcsiznom *-*

Talán nem célozgatni kéne, hanem pontosan kimondani? Interneten nincsenek hangnemek, azt meg ne várd már, hogy kitaláljam mire gondolsz.
Azért kell leborotválni ESETLEG, mert zavaró? Engem például kifejezetten zavar, és amilyen undokok a gyerekek 13 évesen, képesek olyannal csúfolódni, hogy szőrös vagy. Nekünk például akkor még együtt kellett öltözni tesire a fiúkkal. Tényleg hihetetlen buta vagy, ember.

Én vagyok a buta, miközben Te változtatnád meg magadat idióta kis kölykök miatt?
NEM IS ISMERSZ!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!