Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az fétisnek számít, ha úgy találom igazán izgatónak a lányokat, nőket, ha azok bizonyos ruhákban vannak?
Figyelt kérdés
És itt most nem a vadító combfixre, meg cicanacira gondolok, amiket direkt ezért hordanak. Hanem olyan bizonyos ruhákra, amik egyébként más embernek totál hétköznapinak számítanak?
Esetleg privátban beszélgetnék még erről részletesebben egy értelmes sráccal/lánnyal, aki ért a témához.
20/F
2014. okt. 23. 23:22
11/20 anonim válasza:
Perverz vagy! Mert a normál férfi ruha nélkül szereti a csajokat! :-)
12/20 anonim válasza:
Nálam is van hasonló, én például szeretem, ha kesztyű van egy lányon. Csak kesztyű. :P
13/20 A kérdező kommentje:
Köszi 10-es, írtam! :)
Amúgy mindenkinek ment a zöld kéz! :D
2015. jún. 15. 18:39
14/20 anonim válasza:
Ezzel én is pont így vagyok, szeretek bizonyos ruhákat. Írj, ha szeretnél még dumálni a témáról!
15/20 A kérdező kommentje:
Írtam :)
2016. jan. 21. 22:37
17/20 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok,írj ha gondolod! 20/L
18/20 anonim válasza:
Csak akkor az, ha CSAK arra a bizonyos ruha hatására indul be az egyén, másra önállóan nem. Nekem a fehér ruhás nők a zsánereim.
19/20 anonim válasza:
Értem mit mondasz. Ha akarod megírhatod privátban mik azok. Mert nekem is kb ilyen gondolkodásom van. F
20/20 anonim válasza:
Mar erdekel milyen lehet ez a ruha🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!