Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk tik mennyire szeretitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk tik mennyire szeretitek ha ki van fesve a lányok?

Figyelt kérdés
meg hogy legyen kifesve mi az ami még úgy klasz?

2014. okt. 23. 16:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel mit gondolnak a fiúk nekem tetszik a smink és nem fogok lemondani róla senki kedvéért.Te is úgy sminkeld magad ahogy jól esik. :)
2014. okt. 23. 16:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Én azt szeretem amikor olyan álarcot hord, hogy nem tudod megmondani róla, hogy ki is ő valójában. Olyan amit a mission impossible-ben használnak. Csak miután hazaviszed az illetőt akiről azt hiszed, hogy hölgy és elkezded alulról felfelé kibontani döbbensz rá, hogy itt valami nem stimmel. De téged ez nem érdekel addigra, hisz az indulatokkal már nem bírsz bánni, kusza gondolatokat meg gyorsan eloszlatod, hogy a célodra tudj fókuszálni. Amikor felülre érsz és látod, hogy a maszkja az izzadságtól elkezdett leválni az arcáról gyorsan visszazökkensz a valóságba próbálsz rá ésszerű magyarázatot találni. Lassan de biztosan elkezded lekaparni a maszkot róla és alatta nem más mint a szomszéd Drótos Józsi lakozik. Csak ekkor döbbensz rá, hogy végig ő volt a titokzatos hölgy. Megkérdezed, hogy mi volt az indoka, de ő csak erre ennyit válaszol "elloptad az utcán lévő diófáról a termést ami nekem járt volna, így kénytelen voltam bosszút állni". Ekkor már késő hisz az idegesség teljesen eluralkodik benned. Nincs kéznél semmi más csak a falloszod, és újra előjön az a bizonyos cél. Két legyet ütve egycsapásra te akkor is berakod neki ő pedig elkezd üvölteni a fájdalomtól. A végén elájul mert már nem bírja de te csak folytatod amíg el nem élvezel. A végén pedig mint aki jól végezte dolgát felöltözöl és odébbállsz mintha mi sem történt volna.

Na ezért szeretem én ha festik magukat a lányok.

2014. okt. 23. 17:03
 13/14 A kérdező kommentje:

uristen utolsó xDDDDD ez beteg :D

egyébként van vizáló smink is ami nem olvad le ha izadsz :)

2014. okt. 23. 17:12
 14/14 anonim ***** válasza:
nekem mind1 de azért ne legyen 100kiló rajta.:)
2014. okt. 25. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!