Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány kezdődő kapcsolatot rombolt már szét a facebook?
Itt főleg erre a redvas "seen (latta)" funciora gondolok. Tudjatok hogy ha elkuldötök egy üzit es kiírja hogy latta az illető. Szerintem ez egy orbitalis sz@rsag.
Most is pl ismerkedek egy lannyal es tegnap este latta az üzenetet,azóta nem valaszolt. Persze gondolom dolga van,tanul stb
de hat ha ott az okostelefonja akkor 2 perc beírni egy üzit...nincs 2 perce? :/
Próbalom meggyőzni magam hogy elfoglalt de akkor is ez csak bizonytalanna,bizalmatlanna tesz. Nem lehet ezt kikapcsolni? Ti is ereztetek így?
18/F
nekem 3 éve van barátnőm de egy szót nem beszéltünk még facebookon
23F
Nézd a jó oldalát, legalább tudod, hogy nem érdekled még időben, mielőtt felesleges időt pazaroltál volna rá.
Legalábbis ez az én véleményem. Sokkal jobb így látni, hogy látta, de le se sz.r, mintha ez élőben derülne ki:D
kortársad/f
Ha nem írja ki akkor is lathatja de legalabb nem tudok róla es nem leszek ideges.
Közösen szervezünk is valamit tehat nem teheti meg hogy nem ír vissza sose.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!