Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hány kezdődő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hány kezdődő kapcsolatot rombolt már szét a facebook?

Figyelt kérdés

Itt főleg erre a redvas "seen (latta)" funciora gondolok. Tudjatok hogy ha elkuldötök egy üzit es kiírja hogy latta az illető. Szerintem ez egy orbitalis sz@rsag.

Most is pl ismerkedek egy lannyal es tegnap este latta az üzenetet,azóta nem valaszolt. Persze gondolom dolga van,tanul stb

de hat ha ott az okostelefonja akkor 2 perc beírni egy üzit...nincs 2 perce? :/

Próbalom meggyőzni magam hogy elfoglalt de akkor is ez csak bizonytalanna,bizalmatlanna tesz. Nem lehet ezt kikapcsolni? Ti is ereztetek így?

18/F

2014. okt. 23. 13:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Taktikázás
2014. okt. 23. 13:56
 2/16 anonim ***** válasza:
ha nem lett volna FB, rá se írtál volna :D :D
2014. okt. 23. 13:57
 3/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a bekavart exek miatt pár 1000biztos
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem facebookon ismerkedem csak ott kommunikalunk.
 5/16 anonim ***** válasza:

nekem 3 éve van barátnőm de egy szót nem beszéltünk még facebookon

23F

2014. okt. 23. 13:58
 6/16 anonim ***** válasza:
akkor úgy fogalmazok, hogy ebben a kezdődő kapcsolatban te vagy a gyengébb fél, téged érdekel jobban ez az egész, és erről nem a FB tehet
2014. okt. 23. 13:58
 7/16 A kérdező kommentje:
Lehet.
2014. okt. 23. 13:59
 8/16 anonim ***** válasza:

Nézd a jó oldalát, legalább tudod, hogy nem érdekled még időben, mielőtt felesleges időt pazaroltál volna rá.

Legalábbis ez az én véleményem. Sokkal jobb így látni, hogy látta, de le se sz.r, mintha ez élőben derülne ki:D

kortársad/f

2014. okt. 23. 14:00
 9/16 anonim ***** válasza:
A facebook más értelemben teheti tönkre azokat. Ne stresszeld magad, ha nem írja ki, akkor is látta, tehát nem tudsz mit tenni. Ha eszébe jutsz úgyis ír, ha meg nem jössz be neki, nem fog, ha látta, ha nem. Esetleg hozz fel egy témát neki, amivel elindíthatsz egy beszélgetést, ha arra se ír, akkor már semmire szerintem.
2014. okt. 23. 14:00
 10/16 A kérdező kommentje:

Ha nem írja ki akkor is lathatja de legalabb nem tudok róla es nem leszek ideges.

Közösen szervezünk is valamit tehat nem teheti meg hogy nem ír vissza sose.

2014. okt. 23. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!