Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők szomorúak mit szoktak csinálni?
Figyelt kérdés
ami jobb kedvre deríti őket? csoki, vásárlás, barátnő?2014. okt. 22. 21:50
12/22 anonim válasza:
Bármit, amit kényeztet
Masszázs, forró fürdő
Édesség
Szieszta, mozi a barátnőkkel
13/22 anonim válasza:
Sírok és / vagy gonosz és kegyetlen dolgokat tervezek.
14/22 anonim válasza:
Én kibeszélem magamból a problémát,egy vagy több valakinek.És utánna megoldást keresek rá.
15/22 anonim válasza:
Ne bántsátok a nőket. Nem tehetnek arról, hogy ennyi jutott nekik agyban...:(
16/22 anonim válasza:
Én személy szerint fekszek az ágyon, zenét hallgatok és az sem árt, ha van a közelben egy kis édesség. Másrészt meg barátnők!!! Ők mindig felvidítanak valamivel. :D
17/22 anonim válasza:
Maszturbálás
Dohányzás
Ivás barátnőkkel
18/22 anonim válasza:
Zene, csoki jöhet. Meg alvás, utána minden szebb. :)
19/22 anonim válasza:
Én például többek között a következő dolgokat:
elmegyek futni, bringázni vagy úszni, és jól kifárasztom magamat,
hallgatok egy kis Kőhalmi Zoltánt és Bödőcs Tibort a Youtube-on,
lefoglalom magamat valami kreatív alkotótevékenységgel,
elindítom az egyik kedvenc számomat Bruce Springsteentől, amitől mindig jobb kedvem lesz, felnyomom a hangerőt, és táncolok egy jót. :-)
20/22 anonim válasza:
Dancsót és PewDiePie-t nézek. Akkor is, ha nem vagyok szomorú! :D Inkább elkeseredett szoktam lenni, de akkor meg alszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!