Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy mai 20-as,30-as vagy 40-es férfinak milyen a nőideálja?
Az én tapasztalatom szerint a 30-as,40-es korosztály áll egymáshoz közelebb ebben,de még a huszonéveseknek is normális nők tetszenek,nem a szőke,agyonszolizott, 10 centis műkarmokkal rendelkező nőneműek.
Csak kíváncsiságból kérdezem, és elsősorban külső tulajdonságok érdekelnének(ez alatt az öltözéket is értem,tudom,hogy az alapjáraton nem tartozik oda).Lécci képet is linkeljetek,ha tudtok,de kort mindenképp írjatok.
17/L
Minden férfinak más, meglepődtél?
A kérdésedben pedig gyakorlatilag egy 30 évet átívelő intervallumra kérdezel rá.
Nekem még ideálom sincs, valaki vagy tetszik vagy nem.
27.
Nekem a sportosan öltöző, sminktől mentes, magas, hosszú hajú, fiatal.
(F/40+)
Hát változó. Kinek mi tetszik. Nekem nem jönnek be a plázacicák sokkal jobban szeretem a szolidabb nőket. Legyen azért csinos meg divatos, mondjuk a mayo chix jó hely a normális ruhák vásárlásához. Az pont az az egészségesen nőies és igényes, de nem útszéli kinézet.
F 26
Mi baj a szőke hajjal? :D
A többit nem vitatom, hogy gáz :)
29/F
Nem a természetes szőke a gond,hanem az a mű platinaszőke,amit természetesen senkin se lehet látni és nagyon elüt a természetesen előforduló hajszínektől.
Amúgy azt hidd el tudtam,kedves első,hogy mindenkinek más tetszik.És tudom,hogy az intervallum is nagy,amit megadtam.Csak azért érdekel a dolog,mert ahogy gondolkoztam,nekem még csak negyvenes vagy harmincas pasik bókoltak,néhány huszonévesnek is tetszettem már,de a saját korosztályomnak például egyáltalán nem tetszek,a fent említett korosztályokból pedig sokaknak.Ellenben a plázap***ák meg a műnők ma nagyon népszerűvé váltak érdekelne,hogy ezeknek a férfiaknak a körében is.
kor?
(az utolsó válaszolónak címzem)
#5 és most téged az zavar, hogy a korosztályod nem téged akar szétszedni, vagy az, hogy csak az idősebbeknek jössz be?
Mert szerintem sz**d le a plázap***ákat és foglalkozz azzal akinek te kellesz!
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!