Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a bal oldali lány melleiről? (elsősorban pasik)
Figyelt kérdés
[link] a bal oldali lányról van szó :)
szerintetek ez már nagyon pici? ha ilyen lenne a bnőtők melle eltudnátok fogadni? vagy esetleg volt már ilyen bnőtök?
zavar az ilyen apró mell szex közben?
köszia válaszokat :)
csajok is nyugodtan írjatok ha esetleg vki hasonló méretekkel rendelkezik, de elsősorban pasik, férfiak válaszára vagyok kiváncsi .
2010. jan. 24. 21:35
31/45 anonim válasza:
33/45 anonim válasza:
nekem teccik, a lány szép, és hogy mekkorra a melle az nem zavar olyan aranyos :D
34/45 anonim válasza:
Szerintem aranyos mind kettő cici. Az nem baj, hogy a bal oldali elég kicsi. Engem pl egyáltalán nemzavarna amúgy is nekem inkább a kisebb cicik jönnek be, de ha nagyobb akkor sem fintorgok:D 18/F
35/45 anonim válasza:
Én csak a kis melleket szeretem, de a bal oldali talán túl kicsi, de belefér... viszont az arca és a bőre sokkal szebb!
36/45 anonim válasza:
sem az arca sem a melle nem tetszik
37/45 anonim válasza:
Télleg elég kicsi, de nem vészes, ha szeretem mit számít? :)
Am nekemis a kisebbek jobban bejönnek. 18/F
38/45 anonim válasza:
minél kisebb annál keményebb.((általában)
39/45 anonim válasza:
Pici mell, de az nem feltetlenul baj. Arcra OK, es ha hozza fasza vekony dereka es formas segge van, akkor nem erdekel a melle :) A masik csak mellben viszont 100%-os. Egyikojuket sem rugnam ki az agyambol.
40/45 anonim válasza:
Szerintem meg tuti te vagy a képen,csak letagadod!Ez tényleg elég gáz ilyen képet csinálni/felrakni!De hogy a kérdésedre válaszoljak,egyáltalán nincs baj a kis mellű nőkkel,és nem ezen fog múlni,hogy mit gondolnak rólad a pasik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!