Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagytok ilyenek, lányok?
Csak úgy felmerült bennem a kérdés... ami igazából nem is pont ez a kategória, csak épp nem jutott jobb az eszembe.
Tehát:
Adva vagyok én, 23/F meg egy 20/L. Mindketten esti gimibe járunk, osztálytársak vagyunk. Ha kérdezek tőle valamit, olyan flegma hangnemben válaszol... kb mint ha kioktatna, vagy nem is tudom. Nem csak nála tapasztaltam ilyet, hanem ahogy látom a legtöbb korosztálya béli lány, meg a fiatalabbak is ilyenek. Tisztelet a ritka kivételnek persze!
Felmerült bennem, hogy mitől ilyen vajon a lány? Azt hiszi tán, hogy ha kedves lesz, akkor majd hirtelen elkezd tetszeni és rányomulok, ezért inkább ilyen, vagy mi? Mert mást nem tudok elképzelni...
Amúgy nem érdekel különösebben a lány, csak irritáló ez a viselkedés úgy nagy általánosságban. Az ilyenek miatt (egyebek mellett) érzem azt, hogy baromira nem érdekel a korosztályom és inkább kacsintgatok az idősebb nők felé.
Ha lány vagy és olvasod ezt: Ha te így viselkedsz valakivel, annak mégis mi az oka?
én kivételnek számítok akkor?
ha feltesznek nekem egy kérdést normális emberi hangnemben, nem fogok flegmán válaszolni, hanem ugyanolyan kedves leszek az illetővel, ahogy ő velem.
nevelés kérdése.
Oké oké, de mint említettem, én nem akarok tőle semmit. O.o
Tiszta hülyék ezek...
Nem nyilatkozhatok mindenki nevében, de ha én flegmáznék, bizony az unszimpátia, irritáltság miatt lenne. De lehet, hogy nagyon sok gondja van, esetleg sok bunkóval találkozik és benned is a nyomulós tuskót látja. Ez összetettebb kérdés, mint ahogy te, én vagy a többiek le tudnák vezetni. Két lehetőséged van: bocsánatot kérsz és megkérded, mivel érdemelted ki ezt vagy nem zavarod többet.
De kérlek, ne egy-két perszóna alapján ítélj meg egy generációt. És ami még fontosabb, ne csak ujjal mutogass, hanem gondolkozz el, lehet, hogy neked -jobban mondva férfitársaidnak- is nem kevés szerepe van ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!