Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Barátnőnek egy tökéletes külsejű nőt választanátok, vagy átlagosat?
Tetszenie kell az a lényeg.
És aki nekem , nekünk tetszik az jó nő, mert nem választunk olyat aki nem tetszik, mármint többségben.
Úgy érzem alapból már arra is igen csekély esélyem van, hogy olyannal találkozzak aki személyiségre, érzelmi világra és étérendre megfelelne - ezek után ha még külső elváráokat is támasztok akor az a totális "lehetetlen" kategória. Vagy ez vagy az, azt hiszem, kár hogy a kettő üti egymást néha de ezt már megtanultam.
Vagy B változat ami elég undorító, hogy együtt élek azzal akit ténylegesen szeretek, de közben vagy "nyitott kapcsolat lesz" (ami eléggé megviselne), vagy kasztrálás, hogy még véletlenül se kelljen mást csinálni. Bonyolult ez, hogy nálam minden szó mást jelent, mint egyébként. A szerelem/szeretet is inkább érzelmek világa, semmint a szex. Annyira nem érzem fontosnak a testiséget, habár azt bevallom, hogy időnként jó lehet - ha ténylegesen rá van gerjedve az ember azzal akivel együtt van, de ez azzal ritkán járhat hogy még belsőre is minden jó. Régen hittem azt, hogy a szex = a szerelem legfelsőbb megtestesülése - ahol elvileg olyan érzelmek és hatáok vannak, hogy tényleg leírhatatlan. Pillanatnyilag nem tudom mennyire igaz. Viszont a primitív "duggyuk mög az asszonyállatot aztán csájjó" sem tetszik.
Bár ez az én komplikáltságom miatt van, egyre jobban kétlem, hogy van olyan aki tényleg megfelel. Akkor meg inkább vagyok egyedül, habár az érzelmi magány eléggé meg tud viselni. (Meg időnként a testi is).
"A szép nő olyan, mint az alma: kívül szép, de belül már bajos."
Ez eléggé félresikerült. :)
Mint ahogy nem minden szép alma rohad belül, sőt, lehet olyan, hogy az a szép alma kifejezetten zamatos, így a szép lányokkal is lehet ugyanez a helyzet.
kát normális közül a tökéletesebb külselyűt.
de ha a szép idióta akkor inkább a ronda de normálist
Baratnonek a bombazot, felesegnek az atlagosat.
A franc akarja husz even at hessegetni mellole a ferfiakat, aztan eleg ha egyszer belefaradsz es mar vege is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!