Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek az első szerelmük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek az első szerelmük viszonzatlan volt! Nektek sikerült utána másba beleszertnetek? Az már viszonzott volt? Ugyanolyan erős volt a láng?

Figyelt kérdés

2014. okt. 20. 22:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Engedd el mint a forró krumplit ha nem viszonzott! Pusztán magad miatt, hisz mindig jön másik, ha nem csak azért nem mert még mindig ahhoz ragaszkodsz aki sosem fog viszonozni! A következő sokkal jobb lesz, ennek az előzőnek annyi volt a tanítása számodra, hogy tudd teljesen elengedni! Bárkit lehet boldoggá tenni vagy boldogulni tőle! Itt van négy milliárd másik nemű a földön, most egy miatt lemondok a szerelem megéléséről? Hát hülye azért nem vagyok!
2014. okt. 21. 02:52
 12/16 anonim válasza:
Nekem télen lesz 2.éve hogy még nem jártam senkivel azóta.
2014. okt. 24. 21:58
 13/16 anonim ***** válasza:

Még annyi, ha a viszonzatlan szerelmet nem dolgozod fel azaz nem érted meg, hogy miért volt viszonzatlan, addig nagy valószínűséggel ugyanolyanokat vonzhatsz be mint az első volt!

Azt kell megértened, hogy mi benned az a tulajdonság ami miatt a másik a szerelmed nem tudta vagy nem akarta viszonozni. Ahogy ezt megértetted, azaz egy olyan 'aha' élményed lett, a sors nem küldi mégegyszer azt a feladatot neked, amit már megoldottál egyszer!

Életek folyamában vagyunk, folyton leszületünk és addig tart ez a körforgás amíg nem világosodunk meg teljesen. Ha valami nem úgy történik az életedben ahogy szeretnéd, egyet megjegyezhetsz örökre, csak Te voltál az oka! Ha megérted miért, Te leszel a legboldogabb!

Sok szerencsét neked...!

2014. okt. 25. 11:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem sikerült túl tennem magam rajta.

Mással még nem jöttem össze.

Semmi sem lesz olyan szenvedélyes mint az első.

2015. jan. 10. 20:44
 15/16 anonim ***** válasza:

és mi van, ha megértettem végre, hogy mi volt a baj, de érzelmileg még mindig nem tudom elfogadni és feldolgozni ? egyébként igazad van, én is ugyanolyan embereket kaptam ujra és ujra sok fájdalommal, amig meg nem értettem, hogy mit hibáztam az elsőnél (és ugyanazokat hibáztam a többinél is).

érteni már értem, és a többit el is engedtem, de az elsőt nem tudom elengedni.

2016. jan. 17. 09:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Úristen de régi kérdés... bebizonyítottam, hogy nem szabad feladni!

10-es vagyok és azóta összejöttem az említett férfival lassan 1 éve :)

2016. jan. 18. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!