Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek az első szerelmük viszonzatlan volt! Nektek sikerült utána másba beleszertnetek? Az már viszonzott volt? Ugyanolyan erős volt a láng?
Még annyi, ha a viszonzatlan szerelmet nem dolgozod fel azaz nem érted meg, hogy miért volt viszonzatlan, addig nagy valószínűséggel ugyanolyanokat vonzhatsz be mint az első volt!
Azt kell megértened, hogy mi benned az a tulajdonság ami miatt a másik a szerelmed nem tudta vagy nem akarta viszonozni. Ahogy ezt megértetted, azaz egy olyan 'aha' élményed lett, a sors nem küldi mégegyszer azt a feladatot neked, amit már megoldottál egyszer!
Életek folyamában vagyunk, folyton leszületünk és addig tart ez a körforgás amíg nem világosodunk meg teljesen. Ha valami nem úgy történik az életedben ahogy szeretnéd, egyet megjegyezhetsz örökre, csak Te voltál az oka! Ha megérted miért, Te leszel a legboldogabb!
Sok szerencsét neked...!
Nekem sikerült túl tennem magam rajta.
Mással még nem jöttem össze.
Semmi sem lesz olyan szenvedélyes mint az első.
és mi van, ha megértettem végre, hogy mi volt a baj, de érzelmileg még mindig nem tudom elfogadni és feldolgozni ? egyébként igazad van, én is ugyanolyan embereket kaptam ujra és ujra sok fájdalommal, amig meg nem értettem, hogy mit hibáztam az elsőnél (és ugyanazokat hibáztam a többinél is).
érteni már értem, és a többit el is engedtem, de az elsőt nem tudom elengedni.
Úristen de régi kérdés... bebizonyítottam, hogy nem szabad feladni!
10-es vagyok és azóta összejöttem az említett férfival lassan 1 éve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!