Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szánalmas vagyok? 17F
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy lányba már évek óta de soha nem mertem megszólítani. Elkerültünk másik suliba már pár éve. De fél évente ha szerencsém van láthatom őt 10 másodpercig pl:ma láttam és elsőként akartam lesszáni a buszon hogy lássam öt.2014. okt. 20. 17:47
1/5 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat akkor igen szánalmas vagy de senkit se érdekelsz hogy megszánjon.
2/5 anonim válasza:
szedd össze magad. mit veszíthetsz?
3/5 anonim válasza:
Ha akarsz valamit, akkor "vedd el". (tegyél érte)
4/5 anonim válasza:
Ettől miért lennél szánalmas? Csak önbizalomhiányod van. Nálam is van ilyen. Sok mindenkibe voltam szerelmes én is, h nem mertem velük beszélgetni, mondjuk én nem éveken keresztül voltam szerelmes. Ha legközelebb látod, és főleg ha egyedül van, menj oda hozzá! Semmit sem veszítessz. Ürügynek meg használod a felismertelek, h egy suliba jártunk. Utána meg lehet folytatni fb-n.
5/5 anonim válasza:
Egy luzer vagy egy làbtörö gyikgyuri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!