Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy fiú. Nagyon tetszik....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú. Nagyon tetszik. Elég sokat beszélünk, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
szóval..a fiút kb 3 hete ismertem meg. azóta alig találkoztunk, de majdnem minden nap beszéltünk, pár nap kivételével. nekem nagyon tetszik ő.a fiú egy ilyen tipikus csajozós, kicsit beképzel..minden lánnyal kb ugyan úgy viselkedik, ölelgeti, fogja a kezüket stb.megtöténhet, h mégis tetszem neki..legalább egy nagyon kicsit? minden nap majdnem rámír, beszélünk..már 2x is majdnem kimentünk..de nem lett belőle semmi. ha ő nem ír én írhatok, v az túl átlátszó? mi a véleményetek?
2014. okt. 20. 14:41
 1/9 anonim válasza:
irjrá:) ha minden nap rádír akkor te is írj mert aztfogja hinni hogy nem érdekled
2014. okt. 20. 14:42
 2/9 anonim válasza:
Réka te vagy az?
2014. okt. 20. 14:43
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :)és nem, nem vagyok Réka.:))
2014. okt. 20. 14:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Biztos nagyon hűséges lesz, és leáll a többi csaj-projektjével, megjavul, te meg tudod változtatni! És mindenki elhiszi majd, hogy a lépcsőn legurulás miatt lett monoklid! Az ilyen srácokra érdemes hajtani, mert ők megbecsülnek!

*sarcasm*

2014. okt. 20. 14:47
 5/9 A kérdező kommentje:
...
2014. okt. 20. 14:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Miért akarsz vele összejönni? Élvezni fogod a fájdalmat, hogy más lányokkal látod vonzalmat feltételező szituációkban? Vagy esetleg azt, hogy később meg is csal?

Szerinted miattad majd abbahagyja a korábbi szokásait, hogy más lányokkal enyeleg? Ha annyira odalenne érted, akkor csak veled foglalkozna már most is.

2014. okt. 20. 15:13
 7/9 A kérdező kommentje:
én is ettől félek.:\ de az sem biztos, h tetszem neki.^^ ezért szépen kéérlek, írjátok le a vélrményeiteket.
2014. okt. 20. 15:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Leírtuk. Nem lesz nehéz felcsináltatni magad, ha ez boldoggá tesz, de ha a hormonjaid győznek az agyad felett, akkor lúzer vagy.
2014. okt. 20. 16:09
 9/9 A kérdező kommentje:
mintha olyan egyszerű lenne..akkor csak úgy hagyjam az egészet a francba?!
2014. okt. 20. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!