Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kapcsolat hozy működik? Lenn!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolat hozy működik? Lenn!

Figyelt kérdés

Egy ideje járok a barátommal, de egyre kevésbé vagyok elégedett ezzel a kapcsolattal, ezért kivancsi vagyok a velemenyetekre, hogy szerintetek egy ideális kapcsolat milyen az alábbi kérdések alapjan. Tegyük fel, hogy a két fél egy városban lakik (szomszédos kerület raadasul)

1. Hetente kb. mennyit szoktak egyutt lenni? (Hany ora? Nap?)

2. Amikor nem találkoznak, mennyit beszélnek kb naponta? (Sms, Facebook, telefon)

3. Mik a jelei annak, ha az egyik fél hiányzik a másiknak? Például keresi őt? Milyen egyértelmű jeleit lehet tapasztalni nap mint nap annak, hogy a masik fél a nap folyamán gondolt a másikra?

Koszi :)

2014. okt. 20. 14:28
 1/3 A kérdező kommentje:
*hogy
2014. okt. 20. 14:28
 2/3 anonim ***** válasza:

1. Ez a távolságtól is függ és hogy mennyi a szabadidőm. Amúgy ha városon belüli akkor hetente 4-6 vagy több alkalommal ha kicsit távolabbi akkor kevesebbszer.

2. Egész nap ha fent van/vagyok.

3. Írja természetesen.

2014. okt. 20. 14:42
 3/3 anonim ***** válasza:

1. Amennyit csak lehet. De ha mindig lehet, akkor nem feltetlenul minden nap, 4-6 nap.

2. Folyamatosan mindig, kiveva ha valaki nem tud beszelni (munka, stb).

3. Mondja.

2014. okt. 20. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!