Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval van egy fiú aki tetszik nekem (? ) Még ssem voltam szerelmes S
Az ő apukája és az én apukám barátok/ munkatársak A fiuval nyáron ismertük meg egymást azóta többször " összefutunk" (szeretnék menni hatosztályosba ezért járok előkészítőre és mivel őt már tavaly felvették mindig ott van és néha az az érzésem hogy direkt megvár) Azt hiszem szerelmes vagyok belé, és azt találtam ki,hogy elhívnám korcsolyázni, csak nem tudom hogy nem-e vagyunk kicsik, vagy nem is tudom nem lenne fura ha csak őt hívnám el korizni mást nem? (ő 13F,én 12L)
Kicsi jelekkel szeretném neki ezt megmondani, de úgy szemtől szembe nem merném
Ő egy vissza húzódó, szerintem helyes fiú, és azt szeretném kérdezni ,hogy ebbő szerintetek lesz-e valami,és ha igen én hogyan tudnék kezdeményezni ??
Köszönöm szépen a válaszotokat, ment a zöld mancs ;)
Várok még válaszokat :)
Köszönöm szépen a megértést és a választ is :)
Telefon száma sajna még nincs meg, de facebookon szoktunk néha beszélgetni (hogy te se maradj ki a sorból neked is ment a zöld mancs ;) !)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!