Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek egy magas, kövér sráccal?
BDSM, a zsírtól is lehet "drasztikusan" hízni, nem csak a ch-tól.
1 gramm ch 4 kcal
1 gramm zsír 9 kcal
Ergo ha ugyan annyi gramm zsírt viszel be, mint cht, akkor az összes kcal bevitel jóval magasabb lesz, így attól jobban hízol.
Ha a napi kcal felhasználásodnál több kcal viszel be, akkor az bizony zsírba megy és lényegtelen, hogy azt a többletet ch-ból vagy zsírból vitted-e be.
Na ennyi volt a kiselőadásom, továbbképzést privátban sem vállalok. :P
Cica, képzeld a fehérje is zsírként el tud raktározódni ha a szükséges kcal bevitelen felül viszi be az ember. ;)
Nyilván egy hétköznapi ember inkább ch és zsír dúsan étkezik, így nem fenyegeti az a veszély, hogy bevisz több ezer kalóriának megfelelő fehérjét és attól hízik meg.
Milyen jó,hogy ennyi lány válaszolt eddig:D
Milyen magas és mennyire kövér,mert ha nagyon akkor nem:)
Nem, mert én egy alacsony és vékony lány vagyok, egy kövér és magas fiú teljesen aránytalan lenne mellettem.
Ahelyett, hogy ilyen kérdéseket tennél fel, inkább kezdj el sportolni és egészségesen enni. Ha lefogytál, biztosan nőnek az esélyeid a lányoknál.
Kövér fiúként... hááát... eléggé esélytelen a csajozás. Olyan, mint lányoknál a kis mell: kizáró tényező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!