Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak szerintem undorító a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem undorító a csókolózás?

Figyelt kérdés
Túl vagyok az első csókjaimon, de egyáltalán nem olyanok voltak, mint amire számítottam. Biztos velem van a baj, de én képtelen voltam élvezni, nem értem mi a jó benne. Ez csak velem van így?

2014. okt. 18. 22:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem csak te vagy így ezzel. Én sem szeretek csókolózni, mert finnyás vagyok, és félek a baciktól, és undorodok a nyáltól.
2014. okt. 18. 23:11
 12/16 anonim ***** válasza:

11-es a baciktol félsz,de tuti van vmi olyan szenvedelyed ami tuti sokkal károsabb mint 1csok!

Gondolok itt dohányzásra, a körmeid lakkozása,amit ugye le kell mosni és ha beszippantod a körömlakk lemosót az káros!

Hú basszus az ilyen csajoktol kapok röhógögörcsöt,+jatsza itt magát!

2014. okt. 18. 23:17
 13/16 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, fiú, nem körömlakkozok meg ilyenek. Flek a baciktól és kész, engem nem zavar, ha meg van aki elviselje ezeket a diliket ,akkor miért ne.
2014. okt. 19. 00:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
#11! Majd lesz még olyan, hogy annyira fogog kívánni, hogy azt sem fogod tudni mi az a baci. Én veled vagyok a bacik ellen szal csak komolyba.
2014. okt. 19. 21:40
 15/16 anonim válasza:

A megfelelő partnerrel jó csókolozni.

Volt olyan párom, akinek olyan rossz szájíze volt, hogy szinte hányingert tudtam tőle kapni, de olyan is volt, hogy annyira jó volt csókolozni az illetővel, hogy percekig egymásra volt tapadva a szánk.

Ha annyira nem vagy oda érte, minek vagy vele, mindketten jobban járnátok olyannal, akit tényleg szeretek.

2014. okt. 20. 14:09
 16/16 B.Dávid ***** válasza:
Endorfint termel, a szíved a torkodban dobog, főleg a szerelmeddel elcsattanó csók. Smároltam már lánnyal aki "csak bejött" és az is eufórikus hatással volt rám. Szerintem egyáltalán nem undorító, nem is értem aki szerint az. Smároljatok !! :)
2015. febr. 11. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!