Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép Kulcsár Edina?
Szep. Nem azt mondtam, hogy nem szep.
Korrigalva van az orra, meg van csinalva a foga, es az ajkaban is van szerintem egy kis kollagen. Nem tudom a mellet megcsinaltatta-e, de olvastam, hogy gondolkodott rajta, meg a lengobordai kivetelen is.
A plasztikai sebeszet szinte mindenkibol bombanot tud faragni.
Erdekes maskor meg mindenki azon picsog, hogy aki mutve van az muno, most meg itt van egy megcsinalt csaj es mindenki lemegy hidba tole. Ez a media hatasa. Hihetetlen.
A szájába nem hiszem hogy van kollagén a fogait az emberek elég nagy százaléka megcsinálja, a lengőbordás dolog nem tudom mennyire hiteles (velvetről vagy femináról vetted? :D Vagy élő interjúban mondta?) az meg hogy az orrát megcsináltatta nem akkora dolog, ha egyszer nem tetszik neki... Addig nem lesz senkiből műnő, míg normális emberi kisugárzása van... A műnő valahol itt kezdődik:
Legalábbis én így gondolom. Valóban nem kell tőle hasra esni de hogy műnő az elég erős túlzás szerintem...
Itt pl. alig van rajta smink és nem is az ugrik be róla ha ránézek, hogy micsoda műnő.
A lengobordas dolgot o mondta egy interjuban. xD
De rajott, hogy a testedzes is sokat valtoztat az alakjan! ;) Jesus.
Mindegy, kritikat nem lehet irni, mert egybol nekiesnek az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!