Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon úgy érzem, hogy elronthatok a közeljövőben valamit, ami fontos. (? )
Hali. A nyár vége egyik haverom bemutatott az egyik barátjának. Mindanyian csak netről ismerjük egymást, személyesen még nem találkoztunk. Akit bemutatott nekem a haverom, a kezdetek óta elég furcsán tekintettem rá. Vagyis jó értelemben. A megismerkedésünk óta napi/2 napi szinten beszélgetünk, és nagyon kedvelem az illetőt. A humora, a kedvessége, a személyisége mind elragadó számomra. Mindig fel tud vidítani, és elég sokszor ki is cselezi az elképzeléseimet, ami miatt jobban összekovácsolódunk. Nagyon jó vele beszélgetni. Egyszer azt vettem észre, hogy szegény barátnőmmel mindig úgy kezdetem el a beszélgetést, hogy "amúgy xy azt mondta, hogy…" vagy hogy "xy is ezt mondta ", és megkérdezte, hogy nem vagy te véletlenül szerelmes xy-ba? Akkor tagadtam, mert nem gondolkodtam el ezen... aztán mostanában, mikor a kedves említett xy-nal álmodtam, komolyabban felmerült bennem... és amikor összevesztünk, az nagyon fájt. Szerintetek tényleg szerelem ez? Vagy csak olyan "találtam egy olyan embert, aki végre megért"? Azt kezdetem el rajta észrevenni, hogy azt félretéve, hogy nem ő kezdeményezi a komunikációkat, mégis érdeklődik irántam. Tervezgeti azt, hogy egyszer találkozzunk élőben, ami nála nagy szó, mert eléggé antiszoc. Ez jelenthez valamit? Ha megkérdezném tőle, hogy mit érez irántam, azzal elszúrhatok mindent? Mármint a barátságunkat?
UI: Ha most elmondanám, hogy hány évesek vagyunk, jönnének, hogy túl fiatalok vagytok, menjetek inkább barbizni, mese a nektek való... én szellemileg fejlettem vagyok, mint mondjuk egy 19 éves fejlett emberi lény, úgyhogy kéerlek,ilyenekkel ne jöjjetek. Köszönöm!
"én szellemileg fejlettem vagyok, mint mondjuk egy 19 éves fejlett emberi lény"
És ezt mi alapján állapítottad meg magadról? Kár, hogy minden kis pisis azt hiszi, ő olyan érett, és azt állítja magáról "ő sokkal érettebb a koránál", közben meg rohadtul nem.
Szerintem ezt abból állapította meg, hogy tudsz helyesen írni és képes vagy normálisan fogalmazni, ami (sajnos) ritka, már-már elenyésző a korosztályodban, talán ezért néznek idősebbnek. Minden esetre ez dícséretes.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, ha tényleg antiszoc az megmagyarázza, hogy miért nem mer lépni. Minden esetre nem hiszem, hogy egyből ajtóstul kéne rontanod rá, és rákérdezni, hogy mit érez irántad. Első lépésnek jó lenne, ha elhívod valahova, ott úgyis minden kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!