Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg jogosan haragszik rám a barátnőm, csak mert szexi vagyok, bejövök a munkáltatónak, így én kaptam meg az állást?
A barátnőmmel ugyanoda jelentkeztünk, telefonos ügyintézőnek. Engem felvettek, őt nem. Rajta van +25 kiló, RAJTAM is volt, de sok küzdelem árán leadtam, új életet kezdtem a kilók után, magabiztosabb lettem, és a stílusom is fejlődött, bár nem úgy nézek ki mint egy prosti, igen, szeretem a szoknyákat, magassarkúkat, stb. És a munkáltatóm egyértelmű jeleket küld felém, bár udvarias, megérti, hogy még nem akarok párt egyenlőre. A barátnőm szerint gáz, meg szerinte csak a külsőmért vettek fel, meg szerinte ez igazságtalan.
20L
téged sem az eszedért szeretnek :)
komolyan, 20 évesen arra vagy büszke, hogy még szűz vagy és nem jársz senkivel? ez a két dolog, amit fel tudsz mutatni? elég siralmasan hangzik
Miért lennék ribi? Mert leírom az őszinte véleményemet? Ha nem tetszik, nem kell kérdést kiírni.
Most komolyan, kit érdekel, hogy szűz vagy, nincs pasid, illetve valamikor volt? Biztos 20 éves vagy? A 14 éves csitrik beszélnek így, "puszi".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!