Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (meleg téma)
Amíg nem ér téged igazi bántalmazás szóban vagy máshogy, szerintem nem kell aggódnod. Ahogy olvasom ő se úgy áll hozzád, hogy félned kéne, lehet, hogy legelőször ő is csak megijedt, vagy félreértett. Nyugodtan állj ki, magabiztosan, végezd a munkádat, élj tovább aggodalom nélkül. Te korrekt voltál : ) A szexualitásod lehet, hogy az életed része, de nem kell belevinned a munkádba. Ha meg is szólnak érte, akkor is visszavághatsz azzal, hogy mi közük van hozzá. A szavaidból ítélve nem igazán szoktad kiteregetni amúgy se a magánéletedet. Szerintem nagyon jól tetted, hogy szóltál neki, én is sokszor érzem magam kellemetlenül, hogy ha túl közel jönnek azok, akik nem tudják rólam az igazat.
20/L/L
Gyerekek :D Hát egyszerre sírtam és nevettem :D Mert ennyi hüly.eséget, amit egy ilyen eszetlen írt hát nevetséges a hü,lyesége, na de elszomorító is!!
Ha eddig nem tudtad volna, a homoszexualitás nem betegség!!! Te neked a heteroszexualitásod sem az, egyszerüen ilyennek vagy kódolva. És igen én is meleg vagyok, szal kímélj meg a tiszteletlen, sértéseiddel.
Ha vamiről nem tudol érdemlegeset felmutatni, vagy hozzászólni akkor inkább dugulj el!!! Ha meg sértegetni akarsz másokat akkor azt ne itt névtelenül tedd meg. Amugy megjegyzem, ha lehetne "meggyógyulni" sem akarnék, mert szeretek meleg lenni!!!! Szeretem ezt az életet. Ugyan nehéz, hiszen a hozzád hasonó bunk.ók hüly.eségét hallgatni kell, de elmegy a fülem mellett. Én így vagyok boldog, a párommal, akivel szeretjük egymást. Szerintem ideje lenne tájékozódnod pár dologban, mert ezzel magadat járattad le, hogy ennyire hüly.e vagy!!!! A HIVről meg annyit, hogy ha kicsit tanult volnál, tudnád, hogy e betegség nem csak a melegek betegsége!!!! Szal nyasgem. És ennyivel jobb ha lezárom a témádat, mert nem akarok jobban sértegetni, ennyi elég volt, kb annyitse adtam mint te nekünk!!!
A kérdésre visszakanyarodva meg, tisztelt kérdező, érdekes figura lehet a delikvens. Sajnos, mint látod, vannak ilyenek, mindig is lesznek. Ezzel eggyütt kell élned, hogy az életviteled másoknak nem teszik. De őszintén, kinek akarsz megfelelni?? Szerintem magadnak felelj meg, ne a társadalom által felállított "normáknak"!! Mint olvastam, hogy szeretnél, "normális" életet. Erre azt mondom, hogy semmi sem véletlen, az élet ilyennek teremtett téged. Próbáld meg teljesen elfogadni, hogy ez változtathatatlan. Próbáld meg észrevenni, hogy ígyis a piros, az piros. Semmi sem különbözik attol, hogy meleg vagy, csupán az, hogy te a fiukat szereted. Ennyi. Ha észreveszed ebben is a jót, akkor boldog leszel melegként is. És mint én, és gondolom vannak még, nem akarsz "meggyógyulni", mert rájösz, hogy nem vagy se beteg, és ugy vagy jó ahogy vagy.
És végszó, legyen neked is (illetve minden melegnek) boldog, szeretetben gazdag élete(d)!!!!!!! :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!