Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már hogy rajtakaptak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy rajtakaptak, hogy maszturblász?

Figyelt kérdés

(meghalották, megláttak) mondjuk szüleid, barátnőd stb. mit szóltak vagy nem mondtak semmit, zavarban voltál

kor + nem

2010. jan. 24. 14:07
1 2
 11/11 anonim válasza:
80%
Énrám egyszer a vonaton jött rám és nagyon bekeményedtem. Kimentem a peronra és elkezdtem simogatni magam, amikor észrevettem, hogy egy férfi figyel. Nem hagytam abba és belecsuriztam a nadrágomba. Erre a fazon odasétált hozzám és megkérdezte, hogy az övével is játszanék-e. Szóhoz nem jutottam, és azóta vonaton nem nyúlok magamhoz.
2014. dec. 22. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!