Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Ez a hajstílus mennyire jön be nektek?
Figyelt kérdés
Próbálok olyat választani, ami nem az a megszokott idióta tömegfrizura. Ez nagyon tetszik. :) 18/F
2014. okt. 17. 20:38
11/24 fahéjas Alien válasza:
Ez a tucat egyik altípusa... de ha neked jó...
Bezzeg az ilyesmi nem steril kócosok eltűntek :DDD
13/24 anonim válasza:
Ezt a fajta hajstílust is rengetegen hordják.
14/24 A kérdező kommentje:
Értem..
Köszönöm, egy ember leírta.
Én eddig úgy vettem észre, hogy pont ugyanez a modell nem sok embernek van.
Most pedig arra lennék kíváncsi, hogy bejön-e vagy sem. :)
2014. okt. 17. 20:56
15/24 anonim válasza:
Minden harmadik páwagyerek ilyen fejszerkezettel száll fel a buszra.
16/24 anonim válasza:
Ha ennyire sokan hordják, csak bejöhet a csajoknak.
17/24 anonim válasza:
"Ha ennyire sokan hordják, csak bejöhet a csajoknak."
Ja, ha tömegember akarsz lenni, te is csináltass nyugodtan ilyet.
18/24 A kérdező kommentje:
Azért leszek tömegember, mivel olyan hajat választok, amilyen nekem tetszik?
Ki a tömegember?
Ki a nem tömegember?
Ki az az egyéniség?
2014. okt. 17. 21:06
19/24 anonim válasza:
Azt kérdezte a kérdező, hogy bejön-e a csajoknak. Igen, ez bejön a csajoknak. Az nem volt kérdés, hogy ettől tömeg ember lesz, csak annyi, hogy tetszik-e nekik. Most arról nem tehetek, hogy mindenki ugyanúgy néz ki meg viselkedik, és leírtam az igazságot.
20/24 fahéjas Alien válasza:
Akkor a kérdésre is válaszolva, nekem nem tetszik személy szerint, de sok más lánynak meg igen. (szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!