Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom meg szokott ujjazni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom meg szokott ujjazni petting közbe. és egy olyan bő hete bűzös a folyásom. Azért lehetett mert piszkos volt a keze? Mikor múlik el?

Figyelt kérdés
Vagy esetleg lehet tenni valamit hogy hamarabb elmúljon? Nektek is volt iylen?:S
2010. jan. 24. 12:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
háth..ujjazás előtt mosott kezet? mert ez egy alapvető higiénai mozzanat és háth..sok bajt megspórol..de különben lehet h elkaptál valamit, amugy szűz vagy -e? mert ennek is lehet jelentősége.
2010. jan. 24. 12:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nőgyógyász! De komolyan...

Egyébként lehet, hogy tőle kaptad el, de ha jársz tornaórára/edzésre az öltözőben is simán benyalhattad, nyilvános WC-ről nem is beszélve.

2010. jan. 24. 12:18
 3/11 anonim ***** válasza:

Mindenképp keress fel egy nőgyógyászt és nem ártana a Canesten hüvelykúp sem vagy Betadine hüvelykúp!

Legközelebb figyeljetek a higiéniára egy nő szervezete nem játékszer!

2010. jan. 24. 12:29
 4/11 A kérdező kommentje:

szűz vagyok..sosem voltam még nőgyógyásznál és anya nem igazán örülne ilyen kis incidensnek..:S

És ha nem megyek el akkor mi lesz?

máskoris volt már ilyenem..de valahoyg elmúlt magától..

2010. jan. 24. 12:31
 5/11 A kérdező kommentje:
de egyébként felsértett az ujjával egy picit:/...Attól is lehet?
2010. jan. 24. 12:32
 6/11 anonim ***** válasza:
49%
Háth..lehet hogy hülyeséget modnok de több az esély úgy egy fertőzésnek hogyha már nicns szűzhártyád mivel könnyebben jut be a méhszájba a baktérium,de mivel nagyon közel került a méhszájhoz..ezért sok esély van ara hogy fertőzés, énis a Nőgyógászt ajánlom :) és ne aggódj szerintem enyukád jobban szeretné ha elmennél oda minthogy komolyabb betegséged legyen, jobbulást és sok szerencsét :)
2010. jan. 24. 12:37
 7/11 anonim válasza:
A Tinédzser ambulancián/nagyobb városokban a nőgyógyászat mellett/, úgy tudom szülő nélkül is megvizsgálnak. Itt nagyon diszkréten fogadnak és minden kérdésedre választ tudnak adni. Ha jó a kapcsolatod az édesanyáddal, akkor mond el neki, lehet először mérges lesz, de utánna örül, hogy megosztod vele a gondjaidat. Ha végképp nem szeretnél senkit beavatni, akkor pedig a gyógyszertárban recept nélkül kapható a Canesten combi, ami hüvelykúpot és kenőcsöt tartalmaz, ez nagy valószínűen segít, de nem a legolcsóbb. Legközelebb pedig figyeljetek az intim higiéniára, az előttem írókkal pedig egyet értek, lehet mástól-nyilvános mosdó, stb- kaptad el.
2010. jan. 24. 13:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Mint már elhangzott, pl. hüvelygombát szex nélkül is több helyről be lehet nyalni, így ha anyukádnak van valami esze, akkor nem fog azon háborogni, hogy ezzel elmész nőgyógyászhoz.
2010. jan. 24. 18:36
 9/11 anonim ***** válasza:

Figyelj...sztem anyud nem fog érte haragudni...mivel akárhonnan elkaphatsz fertőzéseket,wc stb...nem muszáj megmondanod h valószínűleg a barátod miatt kaphattad el....

és inkább menj el,minthogy nagyobb baj legyen...

2010. jan. 26. 16:27
 10/11 anonim ***** válasza:

Menyibe kerül a canesten kré+kúp?:) mert azt irtad nem egy olcsó..

Nem tudja valaki?

2010. jan. 26. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!