Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem szeret senki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeret senki?

Figyelt kérdés

Annyira elegem van. :'( Minden baratom csak a rosszat akarja nekem. Minden pasi csak átver. Nem akarok élni:'( Mindenki csak bántani tud.

De miért nem adnak esélyt? Nincs egy normális fiú se?

Ti mit gondoltok? Van?

19l

2014. okt. 16. 22:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha fiú lett volna, már rég el lett volna küldve a halál farkára, hogy ne itt bőgjön.

Annyira szeretlek titeket (nem).

2014. okt. 16. 22:27
 12/13 anonim válasza:
Teljesen megertem a helyzetedet. Nekem sincsenek barataim. Az osztalytarsaim birnak es valtok is veluk par szot de baratom egy se. A fiukkal ugyan ez a helyzet. Nalam kevesbe szep es vekony lanyoknak is jobban alakul a dolog. En is eleg maganyos vagyok. En csak remenykedek hogy ez majd valtozni fog...
2014. okt. 16. 22:30
 13/13 anonim ***** válasza:
én szeretlek és adok esélyt :) ha szeretnél egy barátot, aki nem akar rosszat, s figyel Rád akkor irj rám :) 19/F
2014. okt. 17. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!