Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejön az olyan felsőtest, amin csak a köldök alatt van szőr? A mellkas teljesen szőrtelen.
Figyelt kérdés
2014. okt. 16. 13:29
11/16 anonim válasza:
Nem tudom, mert anonim vagy, és naponta 7653245688654-et kapok átlagba. :)
12/16 A kérdező kommentje:
egy kérdést írtam ki és ott kértél :D de nem hiszem hogy emlékeznél :D
2014. okt. 16. 13:59
13/16 anonim válasza:
Én is Niki vagyok, dugjatok meg engem is! :P
14/16 A kérdező kommentje:
mi? :D
2014. okt. 16. 14:01
15/16 anonim válasza:
Bäszcsigatni akajoook! Én is nyikehvagóóókhhh!
16/16 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy, hogy szőrös vagy nem, hogy csak a köldök alatt van szőr, ez számomra lényegtelen. Az összhatás és a személyiség a lényeg. :) Majd a pasi eldönti, hogy szeretne szőrteleníteni. Nincs jogom hozzá, hogy ráerőltessem az akaratomat, hogy most pl szőrösen szeretném, de a pasi meg nem.
Kedves 5-ös kommentelő:
Te lány vagy (a nevedből gondolom, de lehet, hogy tévedek), azért elég erős lenne, ha te a mellkasodnál szőrös lennél!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!