Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki hisz az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki hisz az igaz szerelben? Vagy átélte ezt az igaz örök szerelmet?

Figyelt kérdés
Leírna a sztoriját ide? :) Esetleg írhatnék neki?

2014. okt. 15. 20:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Voltam már igazán szerelmes, kár, hogy viszonzatlan volt. :/
2014. okt. 15. 21:06
 12/14 anonim ***** válasza:
magam iránt ezt érzem régtől.hiszek.
2014. okt. 15. 21:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Az örök szerelmet még senki nem élte át, egyrészt mert még senki nem élt örökké, másrészt azt sem hinném, hogy olyanok írnának itt, akik már egy életet leéltek valakivel szerelemben.

Én annyit tudok, hogy mi igazán szeretjük egymást a párommal szerelemmel, szeretettel. Nekem ennyi elég is.

2014. okt. 15. 21:37
 14/14 anonim ***** válasza:
En mar parszor ereztem, aztan elmult. Nalam nem orok, hanem valtozo es mulando.
2014. okt. 15. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!