Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg fiús lány vagyok?
Figyelt kérdés
Ma megkaptam a barátom haverjaitól, hogy engem főként azért bírnak, mert lehet velem poénkodni és nem riadok meg egy-egy perverz poéntól sem. Tisztára mint egy fiú. Mondjuk a társaság, akikkel eljárunk, ott alapból ilyenek a lányok is. Az tény, hogy én nem sminkelem magam, mert utálom, maximum körömlakkot használok és parfümöt, kedvenc cipőm pedig a Converse. Ruhákból is az egyszerű, színes, de szebbeket választom, póló, pulóver párti vagyok farmerrel. Ez tényleg fiús viselkedés vagy kinézet? :D2014. okt. 15. 19:39
1/4 anonim válasza:
Nem. Tök normális tinis kinézet és viselkedés, ettől még nem vagy különleges.
2/4 anonim válasza:
ez semmi! :D látnál/ismernél meg engem! :D
3/4 anonim válasza:
Te én vagy. Én nem vagyok fiús. Te nem vagy fiús. Szeretem a tőmondatokat. :)
4/4 anonim válasza:
Nem vagy az! A viselkedesem nekem is kb. ilyen, és az biztos nem fiús, és bár én nem így öltözködöm, hanem csajosabban, még sminkelem is magam, anélkül sem érezném fiútnak magamat! Igazából még lehet jobb is lenne, mert így néha kilógok a sorból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!