Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor sírtatok utoljára és mi volt az oka? (szoktatok sírni? )
Figyelt kérdés
és azt is írjátok oda hogy fiúk vagy lányok vagytok meg kort :)2014. okt. 15. 10:50
33/37 anonim válasza:
Már nem tudom, talán 2 hete. Az oka az volt, hogy minden összejött. Most meg a gyerekkori legjobb barátom temetésén voltam és nem tudtam sírni, ez már túl sok és le vagyok blokkolva szerintem. Igen, szoktam sírni, de a környezetem szerintem nem is gondolná. Mindig elvonulok és titokban is tartom, hogy megtörtént.
22/f
34/37 Victory91 válasza:
Múlthéten csütörtökön. (kivéve filmek, és a tegnapi nevetéstől való könnyezés) Mandulagyulladásom volt, három napig nem tudtam sem enni, sem inni szinte.rettentően fájt, majdnem megfulladtam a gyógyszertől. na azután az öt perc levegő utáni kapkodás után és a kimerültség miatt is elsírtam magam.
23N
35/37 anonim válasza:
Tegnap este.
Ok: Utálom az életem és elegem lett:(
Rengeteget sírok.
15L
36/37 anonim válasza:
Múlt pénteken, mert ideges voltam, életem első igazi nagy zh-ja előtt (buktatós tantárgy). 18l
37/37 kezdovega válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!