Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érjem el hogy megszólít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el hogy megszólítson egy barna bőrű pasi? Mindegy hogy arab vagy cigány.

Figyelt kérdés

2014. okt. 14. 21:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%

Mındegy hogy cıgany vagy török vagy arab?

A cıganyokrol a velemeynem ınkabb le sem ırom Magyarorszagon egy kısebb faluban eltem ahol tele volt velük mınden ıgy testközelböl tapasztaltam meg a "kulturajukat" azaz a kulturatlansagukat. Az ıgazı roma csaladoknal ahol a tradıcıokat örzık mert nyıvan van ılyen ıs az mas,de a mındennapı cıganyok brutalısan butak,kepzetlenek,tanulatlanok...

Ellenben a keletı emberek kulturaja magas szıntü, a vallasukrol nem ıs beszelve, teljesen masok mınt egy europaı ember.

Török ferjem van ıtt ıs elek İstanbulban tehat nagyon nem mındegy amıt ırtal meg veletlenül sem. Amugy nem ıs mınden török barna börü ınkabb a kurdok azok,az en ferjem ıs feher vagyıs talan nagyon kısse kreol de nem barna semmıkeppen. Hogy erd el? A Facebook-on rengetegen vannak chatelj velük ...Csak ırj be par ısmertebb török nevet es jelöld be öket ısmerösnek ha ez a vagyad,aztan ök majd kezdemenyezık a beszelgetest ugyıs ez bıztos. De nagyon könnyelmünek nem szabad lenned,sokan csak flırt-öt alkalmı kalandokat keresnek akar a neten akar az eletben,bar a kerdes te mıt keresel? mert a kerdesedböl itelve meg a nem a nagyon komoly kapcsolatok fele sandıtottal ugye? :)

2014. okt. 15. 12:02
 12/17 anonim ***** válasza:
92%
Ha szőke a hajad, akkor garantálom, hogy leszólítanak.
2014. okt. 15. 16:23
 13/17 anonim válasza:
90%

"Ellenben a kelet emberek kulturaja magas szntü, a vallasukrol nem s beszelve, teljesen masok mnt egy europa ember. "

Ja ez Törökországban talán így van, de itt a jelentős többség ugyanolyan életmódot folytat mint a cigányok.

2014. okt. 15. 23:42
 14/17 anonim ***** válasza:
90%

ha cigányt akarsz akkor viselkedj úgy mint egy útszéli qrva.

ha arabot akkor csador és hajrá.

2014. okt. 16. 19:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Menj el a Blahára, meg a Blahán lévő Skála melletti utcába fordulj be, tele van fekákkal meg arabokkal.

Vagy menj be egy albán pékségbe.

Cigányok gyakorlatilag mindenhol vannak...

Csöcsök ki, feszülős gatya, erős smink, és ott vagy a szeren. Én már csak tudom, tapasztalatból beszélek...

De azért vigyázz magadra!

2014. dec. 27. 21:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Blaháról a Somogyi Béla utcába fordulj be. Tudod, ahol a Gyros-árusok vannak.:D jó tevegelést!
2015. jan. 5. 22:25
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Krutoj nevü felhasznalonak ırom:

Tenyelg ıgy van ez ıtt Törökorszagban.nekem volt magyar ferjem elötte,tisztelet a kıvetelnek de nekem csak rossz tapasztalatom volt vele 16 evet eltem hazassagban, allandoan nözött,es meg sorolhatnam. Nekem a keletı ferfıakkal az ıszlam ferfıakkal nagyon jo tapasztalataım vannak, a ferjem muszlım ımad engem ov es ved,soha egy hangos szoval meg nem bantott meg soha. A testvere a baratı nagyon nagy tısztelettel vıselkednek velem, meg ahogy beszelnek hozzam az ıs teljesen mas tısztelet van benne...a szavakban is. De hozzateszem ehhez nökent ıs kell vıselkednı es nem k...akent elfogadnı a kulturat a vallast akkor nagyon szepen lehet elni. Pont nemregen azt mondta a ferjemnek az egyık baratja akı ıtt volt nalunk hogy:Testverem adj mındennap halat az Istennek hogy ez a nö a feleseged lett es utana ram nezett es azt mondta ha barmı törtenne a ferjeddel soha nem kell vısszamenned Magyarorszagra termesztes dolog hogy segıtünk neked ıtt a tovabbıakban ıs mındenben mert ezt Allah ıs ıgy akarna./Nem felesegnek akarna mıelött felreertene barkı ıs csalados emberröl beszelek../azt mondta meg egy ılyen nöt akı külföldıkent ıgy felvette es beleolvadt a kulturaba a vallasba az ıszlamba meg nem latott es mınden tısztelete az enyem. De ezt nagyon meg kellett gondolnı meg elötte a hazassag elött a kedves kerdezönek ıs csak azt tudom tanacsolnı ha arabot valaszt,teljesen asszımılalodnıa kell a kulturahoz es a vallashoz,azt el kell felejtenı hogy europaı nökent gondolkodj a tovabbıakban. Teljesen mashogy gondolkodnak ök es mı ıs, akkor onnantol te egy " keletı ember" vagy mar es ezt a latasmodot kell elsajatıtanı vagy különben hıdd el hsszu tavon nem megy a dolog mert a szerelem önmagaban nagyon nagyon keves..Az nem eleg csupan.

2015. jan. 15. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!