Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokhoz szólna a kérdésem akik szintén magányosak. Ti is este, éjjel érzitek legjobban a magányt?
Figyelt kérdés
2014. okt. 14. 20:45
11/22 anonim válasza:
Inkább reggel mikor felkelek és nincs mellettem senki akit átölelhetnék...
12/22 anonim válasza:
Én inkább reggel vagyok szarul rossz érzés hogy soha senkitől nem kapok egy ölelést vagy 1-2 szót reggelente.
13/22 anonim válasza:
Hmmm talán délután, meg akkor amikor boldog párok vannak a közelemben.
14/22 anonim válasza:
Én mindig érzem hogy egyedül vagyok de este ez fokozódik.
15/22 anonim válasza:
sokáig éreztem ezt.
nagyon sokáig.
16/22 anonim válasza:
Igen. Munkamániássá váltam és vagy túlórázok inkább vagy otthon csak GYK-zok, utazgatok a városban céltalanul, takarítok, olvasok, stb. Rosszak az esték, mert vagy 1000-el várom a másnapot (hogy munkálkodjak), vagy "őrjöngök" magamban, hogy szinte mindenkinek sikerül párt találnia, de nekem nem.
17/22 Kurtz Bickle válasza:
Számomra ez egyedüllét. Magányt emberek között érzek, mikor látom, hogy mennyire mások vagyunk.
Este vagyok a legnyugodtabb.
18/22 anonim válasza:
17-es szépen megfogalmazta amit én is érzek. Habár nekem napszak nem befolyásolja mikor érzem tőle rosszul magam.
19/22 anonim válasza:
Nem este. Inkább akkor, mikor boldog párokat látok körülöttem.
20/22 A kérdező kommentje:
Érdekes,mert engem nam befolyásol ha ilyen párokat látok.
2014. okt. 14. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!