Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nagyon kicsi ez a mell szerintetek (képpel)?
Figyelt kérdés
ha ekkora lenne egy lánynak nagyon zavarna undorító? és már biztos nem fog nőni, nagyon csúnya?
Kort is írjatok légyszi
2014. okt. 14. 13:24
11/28 anonim válasza:
Azért én megnéznék egy oldal nézetet is erről a mellről, mert igazán úgy lehet véleményt formálni róla :)
Ránézek a képre és azt látom, hogy szép kerek, mellbimbód hegyes, kicsi körülötte a bimbó udvar.
Oldalnézetből több látszódna belőle
13/28 anonim válasza:
Ez azert mar nagyon-nagyon pici:/ nem undorito de engem nem hoz lazba. Nem fiu vagyok, de biszex lanykent gondoltam irhatok.
14/28 anonim válasza:
Ne legyél buta. Nem ezen múlnak a dolgok. Csinos vagy.
33/F
15/28 anonim válasza:
Nagyon édes formás cicid van. Tényleg gyönyörűek:)
N/bi
16/28 anonim válasza:
Kis mellel nincs gondom, maga a test viszont nem tetszik de ez már egy másik kérdés. 23f
17/28 anonim válasza:
Nem pici.
Szerintem ahogy elnézem, az enyém még ekkora sincs.
Mondjuk bizti még fog nőni -vagyis remélem ^^
18/28 anonim válasza:
Igen, nagyon kicsi, nem valami szép. Nekem csak a nagy mellek tetszenek.
19/28 anonim válasza:
engem pedofilnak neveznek, mert a kicsi cicikre bukom van ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!