Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi bánat kicsinálhat egészségügyileg?
Mennyit ülsz bent egy nap a géped előtt?
Hogy telik egy napod?
Rányomja a bélyegét minden napra a búval.szott hangulat és ez minden kis hülyeséget hatványozottan rosszabbá tesz.
Nem tudsz annyira összpontosítani ezért a munkádat, vagy a tanulást már nem tudod rendesen csinálni, vagy sokkal több idő kell hozzá, tehát jön a stressz a feszültség és szépen elhasználódsz(persze csak átmenetileg)legyengíti a szervezetedet és voila! Meg is van a recept(ezt inkább a többi válaszolónak írtam)
Egyébként megvolt már igen, de én nem találtam rá jobb gyógyszert az időnél. Ezt az időszakot sajnos valahogy át kell vészelni, egy idő után meg azt veszed észre, hogy habár olyan mintha még mindig rossz lenne, de ha belegondolsz már magasról teszel az egészre és már csak megszokásból vagy rossz hangulatú. Na az már a vége :)
és akkor mit csinálsz? szomorú zenéket hallgatsz? meg a képeiteket nézed?
Mindenhol azt mondják h kb napi 30 perc testmozgás, és nem is hülyeségből.
Neked egy kisebb boxzsák kéne, nem kell nagy. Felakasztod felveszel valami kesztyűfélét, és elkezded ütni, közben meg olyanokat mondasz mint amiket a régi karatés filmben Linda mondott.
Aztán a 21 finom kaja közül egyél valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!