Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlsúlyos nagydarabnak vagy alultáplált fogpiszkálónak jobb lenni szerintetek? Vagy inkább úgy kérdem, hogy melyik jár kevesebb hátrányos megkülönböztetéssel?
Mert ugye a kicsit kövérebb férfiak vonzóbbak a nők szemében a vékonyabb társaiknál, mivel a több kilónak köszönhetően megvan az a férfias kiállásuk, ami a vékonyabbaknak nincs meg.
A nők esetében viszont pont fordítva van. A vékonyak előbb kelnek el, mint a kicsit túlsúlyosabbak.
Én inkább lennék alultáplált
21/f
Primitív vagy ha külső alapján ítélsz
1. Nő vagyok, és undorodom a túlsúlytól, a vékonyak viszont bejönnek, szóval az alaprtézis hibás már.
2. Tök mind1, mert akaraterővel bármelyiket lehet változtatni.
Én alultáplált vagyok, és a nők undorodva néznek rám. Olyan a testem, mint egy nőé. Szerinted melyik nő lenne képes hozzám vonzódni?
Sztem a nők 90% erre ha nem is vallja be nyíltan! De a soványabbat választja!
18/n
Kérdező!
Dettó csak tőlem azért undorodnak mert kövér vagyok, és a pofám is ocsmány.
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!