Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek bejön az ilyen lány?
Figyelt kérdés
165 cm, barna haj, zöld szem, kicsi mell, vékony testalkatú, atlétizál, szeret rajzolni, szereti a művészetet, szeret zenét hallgatni, életvidám, önbizalomteljes?2014. okt. 13. 16:35
1/13 anonim válasza:
Na ez a részletes leírás alapján nem tudom elképzelni szóval nem.
2/13 anonim válasza:
legalább egy képet tehettél volna....
4/13 anonim válasza:
Nem értem, mire jó ez a kérdés. A leírásból melyik rész az szerinted, ami miatt egy pasi azt írná, hogy nem?
Vagy ez is csak egónöveléshez kell?
5/13 anonim válasza:
A leírtak alapján igen, de nyilván nem kizárólag ezek a paraméterek döntenek, mivel ezeknek is sok féle kombinációja is létezik :)
6/13 anonim válasza:
Marketinget tanulsz?
Röviden, tömören, csak a szépet.
Ennek így nem sok értelme van.
7/13 anonim válasza:
abszolút főleg ha egész jó feneke van
8/13 anonim válasza:
Imádom az ilyen kérdéseket.... soha nem látni 1 db rossz tulajdonságot se, vagy itt mindenki ilyen ártatlan és angyali?
9/13 anonim válasza:
Önbizalomteljes.... hát ez látszik, mivel csak fényezés van, rossz tulajdonság 1 db se.... Hú, de reális....
10/13 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek a vékony, sportos lányok, legyen nőiesen telt, az meg nem érdekel, hogy tud-e rajzolni. Meg amúgy sem a lányok tetszenek, hanem a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!