Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar megcsokolni? (Tobbi lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiu osztallytarsam aki mindig viccelodik velem meg az egyik.osztalytarsammal, hogy o szerelmes belenk.
sosem vesszuk komolyan.
De delutan tanszobarol jottunk ki es meg ketten bementunk az oltozobe a kabatunkert.
Es elkezdte mondani hogy o tenyleg szerelmes belel es hogy nem viccel. Mondtam hogy akkor Fannival miert csinalod ugyan ezt?
azt mondta hogy azert hogy ne bukjon le.
Azt mondta: Bebizonyitom ha nem hiszed el esmeg akart csokolni.
de nem hagytam.
Szerintetek igazat mond??
14/L
2014. okt. 12. 22:52
1/2 anonim válasza:
Meggyőződésem, hogy Fannit szereti. Ne hagyd magad átverni!!!
2/2 anonim válasza:
Mi lenne ha igazat mondana? Mar nem a ti vilagotokban elek... milyen fura par eve en is ennyi idos voltam megos olyan kis dedosnak tunik az osszes ennyi idos fogalmazasa... :/
Latom Te is szereted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!